[Interxarxes] Acta Trobada InterXarxes dv 08/03/2013

XAVIER LATORRE TAPIS xlatorre a ub.edu
diu mar 10 15:08:37 CET 2013


Acta Trobada InterXarxes dv 08/03/2013


Dia: dv 8/03/2013

Horari: de 18 h a 20 h

Lloc: Trocasec (Ateneu Rebel)

Assistents/es: Anna Carrasco (Xaingra), Xavi Latorre (Trocasec) i Xavi de Pedro (la Marina i Sta- Eulàlia). Es disculpen: Elvira (Trocasec), Claudia Manyà (Xaingra) i des de la Xarxa d'Intercanvis de Sants i la Xarxa d'Intercanvis de Palamós.


Previ: S'activa un sistema per garantir que la reunió a més del lloc presencial a on es fa, es pugui connectar altre gent d'una manera virtual i poder participar de la reunió.


Assumptes tractats i decisions preses:


  1.  Situació d'Economia d'Interxarxes i http://intercanvis.net<http://intercanvis.net/>

Es revisa la situació econòmica actual. Queda pendent que s'actualitzi a dades del 2013. Es demanarà a la Elvira (tresorera d'Interxarxes) que ens pugui facilitar les dades més actualitzades. Pendent de confirmar les dades exactes, l'escenari més probable és que tindrem un petit superàvit. Es decideix, que si hi ha aquest superàvit, una vegada restat les despeses vinculades al servidor i manteniment de http://intercanvis.net<http://intercanvis.net/> , es destini aquests diners a fer una petita inversió per disposar d'un material de difusió dels Mercats d'Intercanvi per part de les Xarxes d'Intercanvis que estem en aquest espai de coordinació. Xavi Latorre s'encarregarà de fer un recordatori i seguiment de la quota a ingressar per l'any 2013 per part de les diferents Xarxes d'Intercanvis (quota voluntària de 20,00€ anual)


  1.  Proposta de cartell per difondre els Mercats d'Intercanvi a l'àmbit d'Interxarxes

Anna de Xaingra farà la proposta al grup promotor de Xaingra per si es poden encarregar de fer aquesta proposta i poder tenir aquests materials de difusió per el 10è Aniversari de Xaingra (ds. 15 de juny). Xavi Latorre i Xavi de Pedro li facilitarà a l'Anna els esbossos i propostes que ja s'havia treballat. També es mirarà alguns pressupostos d'impressió.


  1.  Celebració del X Aniversari de Xaingra ds 15 de juny del 2013

Anna, de Xaingra, comenta la proposta de la celebració del 10è Aniversari de Xaingra que es farà el ds 15 de juny del 2013, amb la idea que puguin participar diferents Xarxes d'Intercanvis. Es comenta diferents vies per fer aquesta difusió, i es facilitarà a l'Anna (Xavi Latorre) alguns contactes més personalitzats de persones que participen de diferents grups promotors de Xarxes d'Intercanvis perquè des de Xaingra les convidin a participar d'aquest 10è Aniversari. Des de Trocasec ja s'ha informat al grup promotor i s'ha marcat aquesta data per fer alguna cosa al barri de Gràcia i compartir el seu Aniversari.


  1.  Proposta de llogar l'espai de videofòrum disponible a http://intercanvis.net<http://intercanvis.net/>

Aquesta opció disponible per part de la plataforma http://intercanvis.net<http://intercanvis.net/> la podem utilitzar les Xarxes d'Intercanvi que formem part d'Interxarxes. A més, es va comentar de fer-ho extensiu a altres col·lectius, i que aquest servei es podria llogar i ser una via per obtindre donatius per l'economia d'Interxarxes. Xavi farà una nota explicativa.


  1.  Informacions vàries que es van comentar

  *   Xavi de Pedro fa el seguiment de la situació del servidor de http://intercanvis.net<http://intercanvis.net/> amb l'objectiu que l'empresa Dimensis centralitzi tots els diferents requeriments tècnics per mantenir la web.

  *   Es faran unes modificacions tècniques a la web per permetre que des de la xarxa guifi.net es tingui accés a la web

  *   Es comenta el suport que des d'Interxarxes es va fer a una sol·licitud per demanar finançament a un projecte de la Comissió Europea, sent l'objectiu d'aquesta proposta el poder desenvolupar un softward programari lliure per la gestió de monedes socials. Xavi de Pedro fa el seguiment d'aquesta proposta.


Algun altre tema o decisió que es va prendre i que m'he oblidat de transmetre'l?


Seguim ...


Una abraçada,


Xavi



Aquest correu electrònic i els annexos poden contenir informació confidencial o protegida legalment i està adreçat exclusivament a la persona o entitat destinatària. Si no sou el destinatari final o la persona encarregada de rebre’l, no esteu autoritzat a llegir-lo, retenir-lo, modificar-lo, distribuir-lo, copiar-lo ni a revelar-ne el contingut. Si heu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que n’informeu al remitent i que elimineu del sistema el missatge i el material annex que pugui contenir. Gràcies per la vostra col·laboració.

Este correo electrónico y sus anexos pueden contener información confidencial o legalmente protegida y está exclusivamente dirigido a la persona o entidad destinataria. Si usted no es el destinatario final o la persona encargada de recibirlo, no está autorizado a leerlo, retenerlo, modificarlo, distribuirlo, copiarlo ni a revelar su contenido. Si ha recibido este mensaje electrónico por error, le rogamos que informe al remitente y elimine del sistema el mensaje y el material anexo que pueda contener. Gracias por su colaboración.

This email message and any documents attached to it may contain confidential or legally protected material and are intended solely for the use of the individual or organization to whom they are addressed. We remind you that if you are not the intended recipient of this email message or the person responsible for processing it, then you are not authorized to read, save, modify, send, copy or disclose any of its contents. If you have received this email message by mistake, we kindly ask you to inform the sender of this and to eliminate both the message and any attachments it carries from your account. Thank you for your collaboration.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/interxarxes/attachments/20130310/05704b8d/attachment-0001.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Acta_TrobadaInterxarxes08_03_2013.doc
Type: application/msword
Size: 24064 bytes
Desc: Acta_TrobadaInterxarxes08_03_2013.doc
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/interxarxes/attachments/20130310/05704b8d/attachment-0001.doc>


More information about the Interxarxes mailing list