[energiadecreixent] Propostes propera assamblea dimecres dia 1 octubre

Laura Blanco Grau lblanco_grauayahoo.es
Dil Set 29 11:24:44 CEST 2008


Hola,

Dimecres vinent tenim assamblea a l'infoespai, 19:30. En principi, l'espai de propostes per la reunió és el foro, però no puc accedir a la web des de fa tres dies. Per això utilitzo la llista.

Proposta: organització en comissions

Últimament tenim problemes per gestionar les tasques del grup. No està clar qui es responsabilitza de cada tasca ni com repartir-nos la feina. Proposo que tornem a definir les comissions de treball.
Un primera proposta serien les següents comissions:


	* Comunicació externa: coordinar la borsa de xerraires i web.        Coordinar la borsa xerraires i ampliar-la amb gent de la xarxa. 
       Definir i tirar endevant la integració de la documentació arxivada a decreixement.net com a bloc de documentació en el Banc de Recursos. Fusió?

	* Comunicació interna: adreça info, rebuda nouvinguts. 
	* Decreixement local: oportunitats institucionals, mecanismes per involucrar a la població. Aplicació dels coneixements recollits a la xarxa en localitats.
	* Formació, educació: podria participar en la iniciativa que va sorgir en el marc del Banc de Recursos de promoure y difondre una borsa de tallers d'autogestió arreu del territori
	* Vídeo. Possibilitat de buscar subvenció per la producció d'un vídeo de decreixement.
A part de tot això, hem de pensar què fem per les jornades que havíem programat. Debat? Presentació de l'Entesa als nouvinguts? 


      
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20080929/5c2a48e8/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu energiadecreixent