[Quideuaquitarragona] Fw: [nota de premsa] El tancament de Garoña ha de ser el començament de la fi de l’energia nuclear a l’Estat espanyol.]

Pep Prats jmpratsatinet.cat
Dis Jun 20 01:10:55 CEST 2009


----- Original Message ----- 
From: Josep Sabaté i Ibáñez 
To: apaguem ; apaguembcn ; apaguem camp ; jovensebre 
Sent: Friday, June 19, 2009 11:55 AM
Subject: [Fwd: [nota de premsa] El tancament de Garoña ha de ser el començament de la fi de l’energia nuclear a l’Estat espanyol.]





El tancament de Garoña ha de ser el començament de la fi de l’energia nuclear a l’Estat espanyol.




Es convoca una concentració a la platja de l’Almadrava per a demanar el tancament de les centrals nuclears de Garoña Vandellòs i Ascó.



La campanya Apaguem les Nuclears es felicita per les declaracions del president del Govern Zapatero a la periodista Concha García – Campoy donant a entendre que la central nuclear de Garoña té els dies comptats i que la pensa tancar definitivament el 2011, una reivindicació que el moviment ecologista i una bona part de la ciutadania ha estat exigint en els darrers anys. 



Tot i amb això no ens acaba de convèncer l’ambigüitat del president Zapatero sobre el futur de l’energia nuclear a l’Estat espanyol. 



De totes maneres aquest primer pas ens esperona a multiplicar els nostres esforços per a aconseguir que l’any vinent i el 2011 el segueixi la no renovació definitiva de les llicències de Vandellòs II, Ascó I i Ascó II. 



Donat que la decisió pot canviar d’aquí al 5 de juliol donem suport a la Coordinadora Contra Garoña en la seua lluita i animem a participar en les mobilitzacions que estan organitzant. 



A les Terres de l’Ebre, el proper 28 de juny a les 12 del migdia convoquem una concentració i vermut musical a la platja de l’Almadrava, al costat de la central nuclear de Vandellòs II, amb el lema “Apaguem les nuclears: ARA Garoña, 2010 Vandellòs i 2011 Ascó”. On hi haurà diversos parlaments, entre els quals el de la Coordinadora Contra Garoña, i l’actuació musical del conjunt ebrenc Riu en so. 


-- 
Campanya Apaguem les Nuclears
www.apaguemlesnuclears.cat


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit al grup "Apaguem les nuclears [el Camp]" de Grups de Google. 
 Per publicar missatges a aquest grup, envia'ls per correu electrònic a: 
apaguem-les-nuclears-el-campagooglegroups.com 
 Per donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a apaguem-les-nuclears-el-camp+unsubscribeagooglegroups.com 
 Si vols més opcions, visita aquest grup a http://groups.google.com/group/apaguem-les-nuclears-el-camp?hl=ca 

-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20090620/e9b12c4a/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Quideuaquitarragona