[Semestre-UE/LaCrisi-paguinElsRics] Nota de premsa sobre jornades per una altra mediterrània (corregida i amb fitxer adjunt)

Sandra Ezquerra sandraezquerra en hotmail.com
Mie Mayo 26 13:41:03 CEST 2010


Gracias, tomo nota. Ha sido culpa de las prisas. Os la reenvío corregida.
Sandra

"Well-behaved women rarely make history" L. Thather Ulrich




Date: Wed, 26 May 2010 13:33:18 +0200
From: eladio.turiel en gmail.com
To: no65hores en llistes.moviments.net
Subject: Re: [Semestre-UE/LaCrisi-paguinElsRics]	Nota de premsa sobre jornades per una altra mediterrània (amb fitxer adjunt)

Esta bien, se ve que se trabaja y se hacen cosas. No obstante, ¿no debería hablarse del primer SEMESTRE y no TRIMESTRE de 2010?
 
salud.
eladio (EnConstrucció)

 
2010/5/26, Sandra Ezquerra <sandraezquerra en hotmail.com>:




Ara amb el fitxer adjunt, que se m'havia oblidat





From: sandraezquerra en hotmail.com
To: no65hores en llistes.moviments.net

Subject: Nota de premsa sobre jornades per una altra mediterrània
Date: Wed, 26 May 2010 09:53:19 +0000

Hola,

Us envio en fitxer adjunt i en el cos de l'email la nota de premsa anunciant les activitats de la setmana que ve. Ja l'he começat a fer circular pels mitjans, però estaria bé que tothom la fes rular amb els seus contactes de premsa i d'altres tipus.


Veureu que en la nota de premsa no diu quan serà la roda de premsa sinó que es limita a anunciar les activitats. Jo demà no podré venir a l'assemblea però trobo que s'hauria de fixar lloc, dia i hora de la roda de premsa per tornar a enviar una nota de premsa amb aquesta info a finals d'aquesta setmana o inicis de la setmana que ve. Jo estaré fora de Barcelona fins dissabte i no sé si tindré gaire accés a internet, aixi que estaria bé que algú em truqués per informar-me dels canvis i fer les actualitzacions que pertoqui al document per tornar a enviar-lo.


Salut i bon dimecres,
Sandra


SEGUEIXEN LES MOBILITZACIONS A BARCELONA AMB MOTIU DE LA PRESIDÈNCIA ESPANYOLA DE LA UNIÓ EUROPEA DURANT EL PRIMER SEMESTRE DEL 2010



La Campanya contra l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra presentarà en roda de premsa la setmana que ve les Jornades per una altra Mediterrània, que es duran a terme els dies 4 i 5 de juny a Barcelona amb motiu de la presidència espanyola de la Unió Europea. Les Jornades inclouran una intervenció inaugural per part de Juan Manuel Sánchez Gordillo (divendres 4), un cicle de conferències (dissabte 5) i una concentració en protesta contra les recents retallades socials imposades des de la Unió Europa. El lema de la concentració serà “Contra l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra”. 

 
En la roda de premsa hi participaran portaveus de la Campanya contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra. En ella explicaran les activitats programades. Les conferència i la concentració responen a una voluntat de protesta enèrgica contra les polítiques neoliberals imposades en la regió Euromediterrània i de denúncia dels efectes de la present crisi sobre la classe treballadora, les dones, les persones grans, la població immigrada i altres sectors populars. 

 
Per obtenir més informació contactar portaveus i comissió de premsa:
 
Luís Blanco 616440730
Oleguer Bohigas 663487716
Sandra Ezquerra 619553758
 
Descripció de les activitats i mobilitzacions
 
1.      Conferència inaugural

Per inaugurar les activitats del cap de setmana, el divendres 4 de juny a les 19 hores Juan  Manuel Sánchez Gordillo, alcalde de Marinaleda, ens parlarà de les crisis del sistema, de l’intent del govern de fer-les pagar als sectors més explotats i oprimits de la societat i de les respostes necessàries perquè hi hagi una sortida favorable a l’actual situació social i econòmica. Núria Salamé, presidenta de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí, explicarà la situació actual de la lluita i de la resistència d’aquest poble. La conferència inaugural tindrà lloc a l’Espai Jove Fontana (Gran de Gràcia, 190-192).



2.      Cicle de conferències

El dissabte dia 5 es durà a terme un cicle de conferències amb l’objectiu de debatre i denunciar les polítiques neoliberals a la zona Euromediterrània i en els seus diferents països. Un espai on denunciar la vulneració de drets humans, l’atac als drets socials i sindicals, la discriminació de les dones, la vulneració de les llibertats democràtiques i dels drets dels pobles, l’espoli dels recursos naturals i la imposició dels interessos dels poderosos mitjançant la militarització, la repressió i la guerra. 

Les conferències es duran a terme al Centre Cívic la Sedeta (C/Sicília, 321) el dissabte dia 5 de juny de les 10 a les 17 hores i en elles donarem veu als i les protagonistes directes de la crisi a tota la regió euromediterrània així com a les persones que estan lluitant cada dia contra els seus efectes. 




Entre d’altres ponents, comptarem amb la presència de Nassera Dutour (activista de SOS DISPARU a Argèlia), Suha Barghuti i Voula Taki (activista de la Marxa Mundial de les Dones) per parlar-nos sobre les lluites feministes front els conflictes armats a la Mediterrània. Altres participants seran Lucille Daunas (d’ATTAC Marroc), Carlos Taibo, Àngels Martínez i Miguel Porta (Eurodiputat del Bloco d’Esquerdas de Portugal), que parlaran sobre les polítiques neocolonials europees a la  Mediterrània, així com Omar Barghoutti (de la Campanya BDS) i Sergio Yahni (Coordinador d’AIC Jerusalem), que ens ajudaran a reflexionar sobre la greu situació viscuda pels i per les palestines al seu país. Altres temàtiques abordades durant les conferències seran la immigració i la xenofòbia a la regió, que tindrà com a protagonistes a Ibrahima Niane (immigrant i sindicalista italià), Ilham Bidani (de l’Associació Espai Democràtic Intercultural) i Enrique Mosquera (de l’Associació Papers per Tothom); la vulneració dels drets humans, socials i laborals a la Mediterrània, amb Khalija Ryadi (d’AMDH Marroc), Vidal Aragonès (del Col.lectiu Ronda) i Gerardo Pisarello (de l’Observatori DESC), així com la crisi ecològica i els conflictes pels recursos, dels quals ens parlaran François Houtart (sociòleg i escriptor), Jorge Saez (activista d’Ecologistes en Acció) i Annelies Brokemann (de Nova Cultura de l’Aigua). Finalment, també hi haurà una sessió sobre autodeterminació dels pobles, per a la qual comptarem amb la presència de Raimundo Viejo (professor de la Universitat Pompeu Fabra), Cristian Cepeda (Latinoamerica21) i Ermengol Gassiot (professor antibolonya de la UAB). 



3.      Concentració

La Campanya contra l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra convoca el dissabte dia 5 de juny a les 17:30 a una concentració a Jardinets de Gràcia per protestar enèrgicament contra les recents retallades socials i les polítiques neoliberals imposades des de la  Unió Europea. 

 
CONTRA LES RETALLADES SOCIALS, VAGA GENERAL!





The New Busy is not the old busy. Search, chat and e-mail from your inbox. Get started. 



The New Busy is not the too busy. Combine all your e-mail accounts with Hotmail. Get busy.

_______________________________________________
Contra l'Europa del Capital, la Crisi i la Guerra (Semestre-UE)
http://www.noue2010.blogspot.com/

--
Campaña QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS!

web: http://www.noalacrisi.cat

Nombre usado por la lista

No65hores en llistes.moviments.net
Altas, Bajas y Modificaciones de los subscritos:
http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/no65hores



 		 	   		  
_________________________________________________________________
Hotmail is redefining busy with tools for the New Busy. Get more from your inbox.
http://www.windowslive.com/campaign/thenewbusy?ocid=PID28326::T:WLMTAGL:ON:WL:en-US:WM_HMP:042010_2
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20100526/573af5fa/attachment-0001.htm 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un mensaje que no está en formato texto plano...
Nombre     : Nota de premsa Campanya1.doc
Tipo       : application/msword
Tamaño     : 35328 bytes
Descripción: no disponible
Url        : http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20100526/573af5fa/attachment-0001.doc 


Más información sobre la lista de distribución No65hores