[Interxarxes] Important: Situació econòmica i equip tresoreria

XAVIER LATORRE TAPIS xlatorre a ub.edu
dim oct 23 19:32:20 CEST 2012


Important: Situació econòmica i equip tresoreria

Hola amics i amigues d'Interxarxes,

Comentar-vos tres temes que penso són importants per garantir la viabilitat econòmica de l'eina
http://intercanvis.net:

1. Importància tenir una reunió específica tant de les persones com de les xarxes d'intercanvis que utilitzem i valorem l'eina http://intercanvis.net per analitzar de quina manera / possible full de ruta hem de treballar per garantir la sostenibilitat d'aquesta eina. PROPOSTA: Reunió dv 26 de novembre a les 19 h a Xarx at ntoni, c. Manso 24- 26 (a l'interior de la illa Tres Tombs).

2. L'equip de tresoreria per controlar els ingressos que tenim per pagar el servidor a on tenim http://intercanvis.net trimestralment , ja sigui en euros i en ecos, una de les persones que fins ara col·laborava, la Claudia, ho té que deixar. Important trobar un voluntari/ a que pugui fer la tasca de la Claudia. Us reenvio el seu missatge, ja que té problemes d'enviar per aquesta llista en el seu correu-e hotmail:

"Hola companys i companyes,

per falta de temps he  decidit renunciar el meu carrec de tresorera del compte en ecos d'intercanvis.net.

com sabeu, intercanvis.net es un web que facilita els intercanvis on-line de les xarxes d'intercanvi de catalunya. nosaltres des de trocasec el fem servir per facilitar qualsevol tipus d'intercanvi (de bens, serveis, coneixements)  i per anunciar els nostres propers mercats d'intercanvi (a l'agenda).

per mantenir la sosteniblitat d'aquest projecte, es va decidir incentivar la recaptacio de diners i es van implementar 3 maneres de rebre donacions: via transferencia bancaria, via paypal, o via el CES (amb ecos, moneda social). podeu veure-les aqui: http://intercanvis.net/Donacions.

Fins ara jo era la que controlava els ingressos i despeses del compte en ecos  i el Xavi Latorre del compte en euros.
A mes, fins ara tambe actualitzava un full de calcul que podeu veure a: http://intercanvis.net/sheet2, amb els ingressos i despeses tant en ecos com en euros. tambe controlava el compte de l'ecoxarxa en ecos, a veure si algu ens feia alguna donacio,etc.

En mi opinio, l'ideal seria si algu pogues assumir els dos carrecs alhora (tresorer en ecos + tresorer en euros), tindria mes sentit.

bueno, a veure si algu s'anima! en parlem en tot cas el proper dilluns per si hi ha dubtes (es pot posar a l'ordre del dia)

Xavi, t'agrairia si poguessis enviar aquest mail a la llista d'interxarxes a la qual no tinc acces. merci!

una abraçada,

Claudia: clau_ce at hotmail.com

3. L'últim pagament trimestral a l'empresa a on tenim el servidor ha fet que a dates d'avui tenim un dèficit de - 23,20 euros. En el seu dia, vam proposar que intentem diferents xarxes d'intercanvis fer un donatiu anual de 20,00 euros. Aquí està l'enllaç per facilitar donatius:

http://intercanvis.net/Donacions


Ja direu,

Seguim ...

Una abraçada,

Xavi





Aquest correu electrònic i els annexos poden contenir informació confidencial o protegida legalment i està adreçat exclusivament a la persona o entitat destinatària. Si no sou el destinatari final o la persona encarregada de rebre'l, no esteu autoritzat a llegir-lo, retenir-lo, modificar-lo, distribuir-lo, copiar-lo ni a revelar-ne el contingut. Si heu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que n'informeu al remitent i que elimineu del sistema el missatge i el material annex que pugui contenir. Gràcies per la vostra col·laboració.

Este correo electrónico y sus anexos pueden contener información confidencial o legalmente protegida y está exclusivamente dirigido a la persona o entidad destinataria. Si usted no es el destinatario final o la persona encargada de recibirlo, no está autorizado a leerlo, retenerlo, modificarlo, distribuirlo, copiarlo ni a revelar su contenido. Si ha recibido este mensaje electrónico por error, le rogamos que informe al remitente y elimine del sistema el mensaje y el material anexo que pueda contener. Gracias por su colaboración.

This email message and any documents attached to it may contain confidential or legally protected material and are intended solely for the use of the individual or organization to whom they are addressed. We remind you that if you are not the intended recipient of this email message or the person responsible for processing it, then you are not authorized to read, save, modify, send, copy or disclose any of its contents. If you have received this email message by mistake, we kindly ask you to inform the sender of this and to eliminate both the message and any attachments it carries from your account. Thank you for your collaboration.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/interxarxes/attachments/20121023/b61ef909/attachment.htm>


More information about the Interxarxes mailing list