[Interxarxes] Estudi ESADE sobre innovació social

david.murillo a esade.edu david.murillo a esade.edu
dll oct 31 10:22:12 CET 2011


Hola Xavi,

Moltes gràcies per la resposta. Entenc les particularitats de la vostra manera d'organitzar-vos i estic segur que trobarem la manera de procedir amb l'estudi i de cas i que sortirà un material d'interès.

De terminis no anem malament, en principi tenim encara un mes 8fins finals de novembre) per tancar-ho així que estic segur que hi haurà temps per parlar i conèixer en profunditat què feu.

En els propers dies la Mili acabarà de lligar amb vosaltres com ho farem.

Una salutació i seguim en contacte. Gràcies novament per la predisposició.

David Murillo Bonvehí, PhD.
ESADE. Universitat Ramon Llull
Av.Pedralbes, 60-62. 08034 Barcelona
Tel. 93 280 61 62
david.murillo a esade.edu<mailto:david.murillo a esade.edu> // http://www.davidmurillo.cat<http://www.davidmurillo.cat/>
http://www.esade.edu<http://www.esade.edu/> // Twitter @davidmurillob


De: Xavi de Pedro [mailto:xavi a confluencia.net]
Enviado el: dissabte, 29 / octubre / 2011 00:51
Para: Murillo Bonvehi, David
CC: xaingra-owner a llistes.moviments.net; mpaseta a gmaill.com; InterXarxes
Asunto: Re: Estudi ESADE sobre innovació social

Hola David i Mili:
(cc llista interxarxes)

Gràcies pel vostre missatge. Pel que fa a la gent que ens reunim a les trobades d'Interxarxes, i que estem darrera d'intercanvis.net, en breu (setmanes) ens tornem a reunir.

Quina presa/dates límit teniu?

Si no és hiper urgent, podem parlar-ho a la propera trobada d'interxarxes per veure qui pot/vol explicar-vos la/les experiències amb vosaltres, etc.

O potser fins i tot es pot preveu-re una estona durant o després de la trobada per a que pogueu parlar una mica amb la gent que vingui.

No sé si estàs acostumat als moviments de base descentralitzats i el més autogestionats possibles, en que no hi ha caps visibles ni fàctics, ni estructures organitzatives convencionals (jerarquitzades, etc). I per tant, no és fàcil de trobar una persona interlocutora que representi a tothom, etc. (per que hi ha diversos "tothoms", per dir-ho d'alguna forma).

Bé, ja diràs/direu com aneu de dates límit per al vostre projecte de publicació, i seguim parlant. El diumenge al vespre o dilluns a més tardar ja hauríem de tenir la data de la propera trobada d'interxarxes fixada, probablement (que serà algun dels propers dissabtes de novembre pel matí, probablement).

Salut i fins aviat.

Xavi (de Pedro)

P.d: Interxarxers: avui he parlat amb el Xavi (Latorre) i en breu hem de decidir la data. Parleu per la llista i/o doodle els que no ho heu fet encara! :-)

Al 26/10/11 11:49, En/na david.murillo ha escrit:
Benvolguts amics,

Sóc professor d'ESADE i coordinador de recerca en temes diversos d'innovació social.

Mireu, ens interessaria posar-nos en contacte amb vosaltres per explicar-vos la iniciativa que estem duent a terme per destacar casos d'innovació social i fer-ne una publicació. Voldríem que el model d'organització que esteu replicant ara per Catalunya a partir dels mercats d'intercanvi fos un dels casos d'estudi. No us donarem gaire feina, més enllà de tenir algunes converses amb nosaltres i que compartiu l'experiència del projecte. Creiem que tot el ressò petit o gran que li puguem donar serà ben positiu.

En fi, per tot això, us agrairíem si ens podeu donar algun telèfon de contacte per mirar d'estirar el fil. Poso còpia a la Mili que és la meva companya de recerca per aquest projecte.

Una salutació ben cordial i fins aviat.

David Murillo Bonvehí, PhD.
ESADE. Universitat Ramon Llull
Av.Pedralbes, 60-62. 08034 Barcelona



-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/interxarxes/attachments/20111031/cc0a2864/attachment-0001.htm>


More information about the Interxarxes mailing list