[energiadecreixent] Greenpeace i Tanquem les nuclears faran 12 hores de lectures públiques antinuclears /Greenpeace y TLN-100%EER harán 12 horas de lecturas públicas antinucleares

Miguel aljibesapangea.org
Dil Feb 23 08:37:30 CET 2009


Text en català - texto en castellano

CONVOCATÒRIA

 

GREENPEACE I TANQUEM LES NUCLEARS-100%RENOVABLES FARAN 12 H DE LECTURES PÚBLIQUES ANTINUCLEARS

Dia: dimarts, 24 de febrer de 2008

Hora: de 9 del matí a 9 del vespre

Lloc: Plaça de Sant Jaume de Barcelona

 

Persones de tots els àmbits de la ciutadania, des de ciutadans i ciutadanes comuns a representants del món científic, cultural, polític i associatiu, han respost a la crida de Tanquem les Nuclears - 100% Renovables i Greenpeace per sumar-s'hi a les 12 hores de lectures públiques antinuclears que es faran a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. 


Durant 12 hores seguides, llegint textos d'investigadors, científics i filòsofs, les persones participants posaran novament de manifest les raons científiques i ètiques per les que l'energia nuclear representa una greu amenaça per a la societat i el medi ambient. 

Aquesta és una resposta de la societat civil a la campanya que des de fa tres anys realitza el "lobby" nuclear per amagar la irracionalitat econòmica i els impactes d'aquesta tecnologia. Emparant-se en la por al canvi climàtic i a un futur de carències energètiques intenten presentar les nuclears com un mal necessari que cal assumir.

D'aquesta manera recordaran al Govern Central el seu compromís de procedir a un tancament ordenat de les centrals nuclears. Un tancament que és la condició bàsica per poder crear un sistema energètic diversificat i segur, que faci front a la crisi energètica, que és cada cop més palesa.

L'acte també serà una crida al Govern Tripartit de la Generalitat per a que faci seu el compromís del govern central. 


S'adjunta la primera relació de persones que participaran en la lectura. 



------------------------------------

CONVOCATORIA 

GREENPEACE Y TANQUEM LES NUCLEARS-100%RENOVABLES HARÁN 12 H DE LECTURAS PÚBLICAS ANTINUCLEARES 
Día: martes, 24 de febrero de 2008 
Hora: de 9 de la mañana a 9 de la tarde.
Lugar: Plaza de Sant Jaume de Barcelona 

Personas de todos los ámbitos de la ciudadanía, desde ciudadanos y ciudadanas comunes a representantes del mundo científico, cultural, político y asociativo, han respondido al llamamiento de Tanquem les Nuclears - 100% Renovables y Greenpeace para sumarse a las 12 horas de lecturas públicas antinucleares que se harán a la Plaza de Sant Jaume de Barcelona.

Durante 12 horas seguidas, leyendo textos de investigadores, científicos y filósofos, las personas participantes pondrán nuevamente de manifiesto las razones científicas y éticas por las que la energía nuclear representa una grave amenaza para la sociedad y el medio ambiente. 

Esta es una respuesta de la sociedad civil a la campaña que desde hace tres años realiza el "lobby" nuclear para ocultar la irracionalidad económica y los impactos de esta tecnología. Amparándose en el miedo al cambio climático y a un futuro de carencias energéticas, se intenta presentar las nucleares como un mal necesario que hay que aceptar. 

De esta manera recordarán al Gobierno Central su compromiso de proceder a un cierre ordenado de las centrales nucleares. Un cierre que es la condición básica por poder crear un sistema energético diversificado y seguro, que haga frente a la crisis energética, que es cada vez más patente. 

El acto también será un llamamiento al Gobierno Tripartito de la Generalitat para que haga suyo el compromiso del Gobierno Central. 

Se adjunta la primera relación de personas que participarán en la lectura. 

Lector/Lectora

Fins ara, i pendents d'algunes confirmacions, comptem amb. /
Hasta el momento, y pendientes de algunas confirmaciones, contamos con.




ALBA SOLSONA - ALBERT RECIO - ANA M. - ANA MENÉNDEZ  - ARCADI OLIVERES - AUGUST SITJAS - CARME SANSA - DAFNIS BALDUZ - DANIEL PI - ELOI NOLLA - EVA NAVARRETE - FELISA PRADAS - FLAVIO - FRANCESC BALTASAR - FRANCISCO - FRANCISCO GONZALO - GEORGINA SEGARRA - ITA ESPINOSA - JAVIER CAMBRA - JANET SANZ - JORDI ARÚS - JOSÉ ÁNGEL - JOSEP MªGIL - JOSEP VIVER - JOSUÉ - M.CARME BALLBÉ - MARCEL CODERCH - MARIA INES AMOROSO - MARIA OLIVARES - MARINA - MARTHA - MATTHEW TREE - MERCÈ MESSEGUER - MERCÈ PONS - MONTSE TORRENT - PEP PLANAS - PEP PUIG - PERE PONCE - RAMON BENACH - RAÚL ROMEVA - RAFEL FOLCH - RICARD GOMÁ - ROSA NICOLÁS


------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20090223/f80ca8dd/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu energiadecreixent