[energiadecreixent] Greenpeace i Tanquem Les Nuclears-100% Renovables convoquen 12 hores de lectures públiques antinuclears

Miguel aljibesapangea.org
Dij Feb 19 18:16:27 CET 2009


GREENPEACE I TANQUEM LES NUCLEARS?100% RENOVABLES CONVOQUEN 12 HORES DE LECTURES PÚBLIQUES ANTINUCLEARS

Persones de tots els àmbits de la ciutadania, intel·lectuals, artistes i activistes se suman a una crida per recordar al Govern Central el seu compromís d'abandonar l'energia nuclear.

Dia: dimarts, 24 de febrer de 2009
Hora: de 9 del matí a 9 del vespre
(hora recomenada per mitjans de comunicació: 11:00-13:00 i 16:00-17:00)
Lloc: Plaça de Sant Jaume, Barcelona

Durant 12 hores seguides, llegint textos d'investigadors, científics i filòsofs, les persones participants posaran de manifest les raons científiques, ètiques i econòmiques per les quals l?energia nuclear representa una greu amenaça per a la societat i el medi ambient.

Entre altres, la lectura comptarà amb la participació durant el matí d'Arcadi Oliveres, President de Justícia i Pau; els actors Pep Planas i Dafnis Balduz; Montserrat Torrent, directora de l'OCUC; Albert Recio, vicepresident de la FAVB; o Daniel Pi, diputat al Parlament per ICV-EUiA. Durant la tarda hi haurà, entre altres, l'escriptor i periodista Matthew Tree i l'actriu Carme Sansa.

D'aquesta manera recordaran al govern central el seu compromís de procedir a un tancament de les centrals nuclears i substituir-les per altres fonts energètiques "netes, segures i menys costoses". L'acte també serà una crida al govern tripartit de la Generalitat per a que faci seu el compromís del govern central. Aquesta iniciativa forma part de la campanya www.yosoyantinuclear.org.

------------------------------------------------------------------

GREENPEACE Y TANQUEM LES NUCLEARS?100% RENOVABLES CONVOCAN 12 HORAS DE LECTURAS PÚBLICAS ANTINUCLEARES

Personas de todos los ámbitos de la ciudadanía, intelectuales, artistas y activistas se suman a esta convocatoria para recordar al Gobierno Central su compromiso de abandonar la energía nuclear.

Día: martes, 24 de febrero de 2009
Hora: de 9 de la mañana a 9 de la noche
(hora recomendada para medios de comunicación: 11:00-13:00 y 16:00-17:00)
Lugar: Plaça de Sant Jaume 
Barcelona

Durante 12 horas seguidas, leyendo textos de investigadores, científicos y filósofos, las personas participantes expondrán las razones científicas, éticas y económicas por las que la energía nuclear representa una grave amenaza para la sociedad y el medio ambiente.

Entre otros, la lectura contará con la participación durante la mañana de Arcadi Oliveres, presidente de Justícia i Pau; los actores Pep Planas y Dafnis Balduz; Montserrat Torrent, directora de la OCUC; Albert Recio, vicepresidente de la FAVB; o Daniel Pi, diputado en el Parlamento por ICV-EUiA. Durante la tarde estará el escritor y periodista Matthew Tree o la actriz Carmen Sansa, entre otros.

De esta manera recordarán al Gobierno central su compromiso de poner en marcha un plan de cierre de las centrales nucleares y sustituirlas por otras fuentes energéticas "limpias, seguras y menos costosas". El acto también será un llamamiento al Gobierno tripartito de la Generalitat para que asuma el compromiso del Gobierno central. Esta iniciativa forma parte de la campaña www.yosoyantinuclear.org.
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20090219/cef33b62/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu energiadecreixent