[energiadecreixent] propera assemblea

Barbara Haye barbarahayeahotmail.com
Div Oct 5 20:25:11 CEST 2007




Hola,
 
Em va bé!!!
També opino que necessitem seguir arreglando unes coses internes, i que no hem d'esparar ens la propera assemblea dins 2 o 3 setmanes...Aixo en l'objectiu consolidar el moviment, doncs l'ordre del dia es concentrera en la tema administrativa de l'Entensa pel Decreixement.
 
Saludos,
Barbara



Date: Fri, 5 Oct 2007 14:28:23 +0200From: ishtar888 en gmail.comTo: energiadecreixent en moviments.netSubject: [energiadecreixent] propera assembleaHola a tothom!Proposo que el proper dimecres tornem a fer assemblea (i no comencem ja l'ordre que havíem posat anteriorment d'assemblea-debat-assemblea-xerrades) perquè a l'assemblea de l'altre dia es van parlar els temes però no vam concretar del tot quines són les pròximes coses a fer, algunes coses pendents del dia sense cotxes, organització interna... i mirem a veure com gestionem els dimecres a partir d'ara, si continuem l'ordre o també els podem dedicar a pensar concretament accions a fer i d'altres temes que puguin anar sortint. Es pot plantejar com una reunió curta. Què us sembla? ester. 
_________________________________________________________________
Lancez des recherches en toute sécurité depuis n'importe quelle page Web. Téléchargez GRATUITEMENT Windows Live Toolbar aujourd'hui !
http://toolbar.live.com
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20071005/03bf7ce2/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu energiadecreixent