[Educaciolliure] límits amb amor

Arrels Centre de Salut arrels.centredesalut a gmail.com
div maig 29 16:03:35 CEST 2020


Bona tarda!
Sóc la Cristina d’Arrels, un espai d’acompanyament familiar Afí a la Xell.
Us vull presentar un nou curs del qual, els socis XELL, podrán gaudir d’un 20% de descompte.
Em fa molta il·lusió 💚compartir-te una nova eina per acompanyar la teva 👨‍👩‍👧‍👦família.Un curs online per acompanyar ℓιмιтѕ αмв αмσя.
Sovint és difícil acompanyar a les criatures🚼 sota una mirada 💝amable i respectuosa. Creus en la criança respectuosa però no saps com trobar l’equilibri sense sentir-te mala mare🤦🏼‍♀️ (o mal pare). En aquest curs trobaràs єιиєѕ per acompanyar, aprendràs a saber 👀мιяαя ι ιитєяρяєтαя. Però també aprendràs a ¢υι∂αя-тє🧘🏽‍♀️. Un curs personalitza’t a l’edat dels teus fills🚸 o alumnes, perque cada  єтαρα єνσℓυтινα necessita una mirada difrent. He preparat material per etapes🌈 educatives (infantil, primària i secundària). T’acompanyaré des de la mirada sistèmica a través de vídeos🎥, Àudio📻 i mini-ebooks📜. Sense horaris i ⏰al teu ritme, tindrás el material per consultar-lo sempre que ho desitgis. Et recomano que no el devoris, que el facis al teu ritme però🤸🏼‍♀️ gaudint-lo.
Si tens ganes de gaudir dels teus fillxs🥰, de la teva família i desfer-te de tots aquells sentiments negatius ➖que a vegades t’invaexen... no t’ho pensis més.

🔜Descarrega’t el programa i llença’t💫

https://linktr.ee/Creixambarrels <https://linktr.ee/Creixambarrels>

 <https://linktr.ee/Creixambarrels>
Atentament

Cristina Jiménez Aguilera
Psicòloga i Terapeuta Familiar


Arrels Centre de Salut



La información incluida en este email es CONFIDENCIAL, siendo para uso exclusivo del destinatario arriba mencionado. Si Ud lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con sus ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999, y la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero titularidad de CRISTINA JIMÉNEZ AGUILERA. La información registrada se utilizará para informarle por cualquier medio electrónico de nuestras novedades comerciales. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en: C/ DEL BRUC, 52 BAIXOS -08700 IGUALADA (BARCELONA).


En cumplimiento de la Ley 34/2002 del 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico enviando un e-mail con su solicitud a: arrel.centredesalut a gmail.com <mailto:arrel.centredesalut a gmail.com>


La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l’informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d’aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.

En virtut d’allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002,l’informem que les seves dades formen part d’ un fitxer titularitat de CRISTINA JIMÉNEZ AGUILERA. La informació registrada s’ utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres novetats comercials. Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: C/ DEL BRUC, 52 BAIXOS -08700 IGUALADA (BARCELONA).


En compliment de la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l’informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: arrel.centredesalut a gmail.com <mailto:arrel.centredesalut a gmail.com>
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20200529/a8d9c09f/attachment.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Límits amb amor1.pdf
Type: application/pdf
Size: 151791 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20200529/a8d9c09f/attachment.pdf>
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20200529/a8d9c09f/attachment-0001.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list