[Educaciolliure] Espai terapèutic i de consulta - INSTITUT INTEGRATIU -

Veronica Anton v.anton.m a gmail.com
dis feb 18 10:48:04 CET 2012


ESPAI TERAPÈUTIC dirigit a nens, nenes i famílies
institut integratiu

L´Espai Terapèutic està orientat a brindar suport professional davant dificultats de la criança, la maternitat, la paternitat o en els vincles inicials. 
Aquest espai està especialment pensat per consultar en cas de percebre dificultats persistents en els nens en qualsevol dels àmbits (relació, afectivitat, aprenentatge, habilitats motrius, etc.), així com també davant dificultats relacionades amb la criança.
El treball terapèutic es realitza dins d’un abordatge que engloba el nen i la seva família seguint la línia de la criança natural i respectuosa dels processos vitals i metodològicament des de la psicomotricitat relacional i la psicoteràpia gestàltica.


Verónica Antón Mitrópulos
Formada en Psicologia des d'una línia dinàmica i humanista. Psicomotricista en els àmbits educatiu i terapèutic (B. Aucouturier). 
Ha desenvolupat la seva pràctica professional en l'àmbit educatiu participant de projectes que han desenvolupat investigació i aplicació de noves línies pedagògiques (Pedagogia Lliure, Activa, Viva), així com també en l'àmbit clínic realitzant teràpia amb nens i assessorament o consultes amb famílies sobre aspectes de la criança, educació i l’acompanyament. 
Actualment forma part de l'equip del CEIP Congrès-Indians, desenvolupa la seva activitat clínica en l’Institut Integratiu i forma part de l'equip de formadors de psicomotricistas de l’AEC (Associació per a l'Expressió i la Comunicació).


c/ Clot, 171. Bajos. Barcelona       |      www.veronicaanton.com      |       v.anton.m a gmail.com       |      tel. 639937073



-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20120218/dd51b336/attachment.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Terapia 2012.pdf
Type: application/pdf
Size: 160300 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20120218/dd51b336/attachment.pdf>
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20120218/dd51b336/attachment-0001.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list