[Educaciolliure] Son cares les escoles lliures?

alba miralpeix camps alba-micaahotmail.com
Dme Jun 16 23:42:10 CEST 2010



bona nit, 

 

us agrairia si poguessiu incorporar a les llistes a la Judit, molt interessada  a estar a la xarxa, gracies.

 

 

 jdt1978ahotmail.com

 

 

alba


From: jmojmojmoamsn.com
To: danirius69ahotmail.com
Date: Wed, 16 Jun 2010 22:36:30 +0200
CC: educaciolliureallistes.moviments.net; educaciolliureamoviments.net
Subject: Re: [Educaciolliure] Son cares les escoles lliures?



Hola,

Estic d'acord amb que no es poden comparar. Però és que no es pot comparar res, ni pública amb privada, ni cap de les dues amb l'escola lliure.

Només podem comparar preus quan el que es fa i el que s'utilitza és el mateix. Igualment, no podeu posar com a cost, extraescolars, menjadors o acollida; que hi entra tot això en els 300 € de les escoles lliures?

Estic d'acord també amb el que han dit les escoles lliures surten barates a la generalitat/estat i cares a les families... i les públiques barates a les famílies sí, però  no gratuïtes, eh?

A les escoles públiques es queden al menjador, extraescolars o acollida si es vol. I la resta, el preu de l'escola en sí, depèn del material que s'utilitzi i les escursions... i és UN SOL pagament l'any. Per tant, dista molt dels 300 € al mes.

El que comenta el Dani: si bé és cert que les escoles lliures són les millors (per mi) a la realitat és molt difícil pagar i compaginar-les amb la vida laboral en una familia normal que treballen els dos pares perquè no tenen més remei.
Si tens dos fill, per exemple, 600€ al mes són molts diners... i que jo recordi, la majoria no fan horari de tarda (corregiu-me si no és així).

En la meva humil opinió, les escoles lliures haurien d'emmirallar-se al Martinet (i moltes d'altres ), per aconseguir ser pública, que realment es pugui oferir aquest tipus d'educació a la gent. Si no, és el que sembla, quelcom elitista, encara que no ho sigui. Jo sé que no és elitista, però avui dia, en el propi currículum es contemplen les coses d'una altre manera i la llei d'educació preveu que mica en mica vagin desapareixent els llibres... etc.... i tot encamina cap al mateix (encara que falti molt de temps).

Tot són passes que penso que ja s'estan fent. Nosaltres no ens podem permetre el LUXE d'utilitzar un sou sencer per per pagar una escola lliure pels nostres nens, per molt que hi cregui; per tant, estem en un entremig, tipus Martinet.


I bé, ja no m'enrollo més! Aquestes són les meves humils reflexions.

Montse



Dime cómo viajas y te diré qué famoso eres ¿Cuál es tu estilo, chic y deslumbrante o mundano y familiar? Descubre quién eres viajando. 		 	   		  
_________________________________________________________________
¿Quieres descubrir todos los trucos de Windows 7? ¡Hazlo aquí!
http://www.sietesunpueblodeexpertos.com/index_windows7.html
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20100616/3831c4f7/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure