[Educaciolliure] Fw: PresentaciX associaciX usuaris/es TitXnia (text senzill) (BCN)

Xavier Alà xavilistasaclonlara.es
Dij Oct 22 19:04:27 CEST 2009


----- Original Message ----- 
From: infoatitania-tasco.com 
Sent: Thursday, October 22, 2009 2:27 PM
Subject: PresentaciX associaciX usuaris/es TitXnia (text senzill)
Com que hem rebut forces mails avisant-nos que el correu us ha arribat en blanc, us el tornem a enviar amb text senzill:


Benvolguts i benvolgudes,



Tal com us hem anat informant els darrers mesos des de Titània, estem treballant per la construcció d´un treball en xarxa que aculli i doni forma a moltes de les il·lusions i idees que ens feu arribar.

Durant els darrers mesos, diferents projectes han iniciat el seu recorregut i estem preparant la posada en marxa alguns de nous a curt termini.

Per poder participar i/o beneficiar-vos, i a l´hora estar informats de tot el que succeeix, s´ha creat un espai que reuneixi totes aquestes possibilitats, aquest espai serà en la forma de l´associació d´usuaris/es Titània.

Sent socis de l´associació podreu accedir i gaudir de diferents serveis, tots ells preparats per donar resposta de manera sostenible i organitzada, dins les possibilitats que disposem, a les necessitats i demandes que es proposin des de l´associació.



Que s´ha de fer per ser soci?



Només cal omplir el formulari que podreu descarregar des d´aquesta adreça: www.titania-tasco.com/formulari_alta.pdf   (copiar enllaç al navegador)

En un termini entre 15 dies i un mes rebreu el carnet amb el número de soci amb el que podreu fer ús dels diferents serveis, i tota la documentació relativa a l´associació.



Quin preu s´ha de pagar per donar-se d´alta?



Per donar-se d´alta com a soci s´ha d´omplir i entregar la sol·licitud d´alta i fer un pagament únic de 9 euros.



Com serà el funcionament dels diferents serveis de l´associació?



Unificar amb un sol preu tots els serveis que s´estan preparant, era una qüestió complicada i molt possiblement no respondríem a les diferents necessitats de cada família. Així doncs, nomenarem dos tipus de serveis: els serveis generals i els serveis específics.



Per accedir als serveis generals, només caldrà presentar el vostre carnet de soci, sense fer cap subscripció específica. Els serveis generals seran descomptes i facilitats d´ús a d´altres entitats amb les que estem fent acords i convenis intercooperatius, com per exemple els que es despendran del conveni entre Arç i Titània: http://www.arccoop.cat/index.php?option=com_sobi2&Itemid=94 (copiar enllaç al navegador)

La incorporació de nous serveis generals vindrà molt condicionada pel número de socis, fet que obre facilitats amb d´altres entitats.



Per accedir als serveis específics s´ha de presentar el carnet de soci i fer una subscripció al tipus de servei que us interessi. La subscripció suposa acollir-se a las condicions concretes i necessàries per fer-lo viable. A diferència dels serveis generals, aquests sí que tenen una quota de pagament fix (per poder cobrir les despeses econòmiques i necessitats d´infraestructures que requereixi cada servei).



Els serveis específics que s´estan preparant són:




* La preparació i distribució a domicili (inicialment Barcelona i rodalies) d´una cistella setmanal d´aliments frescos i productes ecològics. (Inici immediat)


* Agrupació de serveis de salut amb criteri i principis d´autogestió. Es traca de donar resposta a les vostres necessitats de salut mitjançant l´agrupació de diferents serveis de salut amb una quota única. On a més, tingueu un paper participatiu on pugueu expressar i trobar resposta a les vostres inquietuds i necessitats, mitjançant la incorporació de noves àrees de salut, de forma viable i equiparables al creixement i la capacitat d´aquest servei. (Inici a mig termini).


* Botiga de comerç d´útils per els nadons i l´etapa d´embaràs i criança. (Inici a mig termini)


* Altres serveis...





Esperem que aquesta informació us resulti interessant i us decidiu a formar part de l´associació ja que com més serem, més podrem construir plegats.



Per qualsevol dubte que tingueu poseu-vos en contacte amb Titània (93 426 65 59), o bé al correu de l´associació: associatsatitania-tasco.com



Gràcies

Associació d´usuaris/es Titània




-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20091022/6f8b1689/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure