[Educaciolliure] Material Montessori

Ariadna Tremoleda Panyella ari_tetiahotmail.com
Dme Ago 26 22:22:04 CEST 2009


Bon agost a totes i tots!
A Can Mateu proposem un Cap de Setmana el 18, 19 i 20 de Setembre per a poder disfrutar amb la família i disfrutar de la natura, aprendre a fer pa, conèixer com preparar un hort ecològic i fer un primer contacte amb la reflexologia. I tot això al mateix peu del Montseny, a Breda. 

Després de l'estiu, de tants dies compartint totes les hores del dia, respectant el ritme de cadescú, rient, jugant... arriba el setembre i molts pares han de tornar a treballar i començar de nou una rutina a la que no sempre és fàcil d'adaptar-se.

Així doncs, obrirem les nostres portes per fer una trobada de 3 o 4 famílies amb fills petits i compartir la masia, el contacte amb la naturalesa del Montseny, el bon menjar ecològic i casolà i activitats pensades per poder fer tota la família.

Si us interessa la proposta però no us van bé les dates, podeu fer una contraproposta i, si ja sou 3 o 4 famílies, podem intentar adaptar-nos al cap de setmana que us vagi millor. 
Us hi esperem!



Per a més informació podeu consultar el programa adjunt, visitar la nostra web www.masiacanmateu.com o trucar al Tel. 972 160 366



Date: Wed, 26 Aug 2009 12:26:47 +0200
From: eulalia.padroagmail.com
To: educaciolliureallistes.moviments.net
Subject: [Educaciolliure] Material Montessori

Hola,
 
Estic molt interessada a conèixer i utilitzar material Montessori en general i especialment el material de llengua a nivell de sintaxi. M'encantaria visitar alguna escola que l'utilitzi per veure com funciona. En coneixeu alguna que permeti visites?

 
Gràcies,

-- 
Eulàlia

_________________________________________________________________
Comparte las noticias que te interesan. Con MSN Reporter puedes compartir con otros internautas las noticias que más te interesan, y votar las que otras personas han destacado.
http://reporter.es.msn.com/?days=1&view=News
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090826/0b7cb3fb/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure