[Educaciolliure] Reunió UNA NOVA ETAPA

Secretaria XELL secretaria_xellayahoo.es
Dil Mar 31 23:18:20 CEST 2008


Hola a tothom i a tota dona,
El dia 26 de ferbrer de 2008 des del grup de treball de la Xell vam enviar un correu electrònic titulat: LA XELL, UNA NOVA ETAPA. REUNIÓ 
MOLT IMPORTANT; des d'aquell  dia el grup de treball hem estat debatent com ha de ser aquesta "MAKRO" assamblea i pensem que aquesta gran assamblea ha de ser un moment per mirar enrera (per convidar les persones que han col·laborat amb la xell al llarg dels anys i per mirar tot el que s'ha fet) i alhora un moment per mirar cap el futur (plantejar la nova etapa i el nou tipus d'organització i funcionament). Tot això, el 6 d'abril, seria prematur fer-ho. Per tant, proposem deixar aquesta intensa jornada de matí i tarda pel mes de juny, una mena de mini jornades o makro assamblea de la xell, amb la presència de les escoles, projectes, famílies, de col·laboradors/es.... present, passat o futur de la Xell.
Pensem que per anar preparant conceptualment aquesta jornada és necessària la discusió prèvia entre els membres de la llista de la XELL, així aportem un debat de contingut i responem a la necessitat de participació de tots/es els membres de la llista de distribució.  Amb aquest objectiu, afavorir la discusió prèvia entre tot*s els i les membres de la llista, mantenim la trobada el dia 6 d'abril de 12h a 14h a Garraf, us convidem a debatre amb nosaltres i preparar conjuntament la nova etapa de la Xell així com la MAKRO ASSAMBLEA del mes de juny. Aprofitem per comentar a tots i totes també que el mateix dia la gent que forma part de la comissió de projectes, persones que formen part d'algun projecte d'educació lliure i que ens reunim per poder compartir experiències, ens trobarem de 10h. a 12h. (de fet quedem allà a les 9.30 per començar la feina puntuals a les 10h.)
Aprofitem per recordar que en aquesta MAKRO ASSAMBLEA, una nova etapa per a la XELL (al mes de juny) el grup de treball de la xell vol presentar una proposta per un nou tipus d’organització de la xell que pugui donar resposta a totes les necessitats que la xarxa genera i que ens permeti créixer i mirar endavant amb noves il·lusions. I volem que en aquesta nova orgnització tothom hi pugui estar representat.

Aquesta trobada serà a Kalidospio 
al Carrer Nou número 14 de la localitat de Garraf (entre Sitges i Castelldefels), cliqueu aquí per orinetar-vos, aquells que vulgueu venir amb nen*s no hi ha cap problema, molt a prop del lloc de la reunió hi ha un parc i la platja, també hi haurà una persona que estarà amb ells però cal que els infants vinguin acompanyats d'un adult que pugui estar tota l'estona amb ells i se'n faci responsable. A les 14h, un cop finalitzada la reunió, 
tothom que vulgui podrem continuar amb un dinar "de carmanyola" on cadascú es 
portarà el seu menjar i utensilis, preferentment que requereixin poca preparació 
in situ.

Resum: Reunió per preparar LA NOVA ETAPA DE LA XELL
              Dia 6 d'abril a les 12h (a les 9:30h reunió de la comissió de projectes)
            Lloc: C/Nou, 14 - Garraf (entre Castelldefels i Sitges, Línia C2 Rodalies RENFE)
            Qui vulgui es por portar el dinar i allargar la xerrada durant la sobre taula.

Us hi esperem a tots i a totes,
El grup de treball


Secretaria XELL






      ______________________________________________ 
Enviado desde Correo Yahoo!
Disfruta de una bandeja de entrada más inteligente. http://es.docs.yahoo.com/mail/overview/index.html
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20080331/1ae7b61e/attachment-0001.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure