[Educaciolliure] resposta a la bresca

LLUIS VIVES viveslluis en hotmail.com
Mie Nov 21 11:02:59 CET 2007


De famílies que eduquem a casa en som de moltes menes i tenim motivacions i metodologies molt diverses. Però, francament, de missatges com aquest no n'havia vist ni un. 
Company o companya, dues coses:
1) Si tens criatures, segueix així i creua els dits per a que el teu fill/a no torni l'odi que li transmets en contra teva (si ho fa, suaràs jalea, bresca).
2) Amb companys de viatge com tu, haurem d'esperar que Ynestrillas sigui president per obtenir el reconeixement de l'educació a casa. Jo, si he de triar, prefereixo seguir sent una mica clandestí.
 
Lluís Vives. 


From: somnia7 en hotmail.comTo: labresca en hotmail.com; educaciolliure en moviments.netDate: Wed, 21 Nov 2007 10:30:46 +0100Subject: Re: [Educaciolliure] resposta a la bresca


A la Bresca.M'ha deixat gelada aquest missatge. És evident que tots som lliures de tenir la opinió que volguem, però davant de missatges intolerants i ignorants que fan apologia del racisme i la xenofobia només puc dir que t'has equivocat de llista de distribució. Sònia


From: labresca en hotmail.comTo: educaciolliure en moviments.netDate: Tue, 20 Nov 2007 22:43:31 +0000Subject: [Educaciolliure] (sin asunto)

A tots els pares; feu el que sigui, pro no  i repeteixo no accepteu l´escolarització dels vostres fills es una patranya per destrozarlos com an fet am tots nosaltres, per bareixarlos am lo pitjor de l´inmigració, dons aquestes families inmigrades viuen una gran tensió, que transmeten als seus fills...Les persones que regentan els centres escolars no tenen profesinalitat, i els carrecs de monitoratje ó educadors, no están sota cap tipus de control; aquesta és una dura época que ens toca viure dons la arquitectura técnologica en el control de masses, está al seu maxím apogeu.Fixeus  bé en un detall curios i que es dona desde l´any 95i cada vegada és més evident; en els llocs de carrec no hi há ningú; la gent no es preocupa del seu carrec i fan la seva vida,al marge dels nostres problemes.Ja sabien per estudis previs el que faria l´inmigració.I reajustaren l´ensenyança convenientment. Fá 25 anys l´abisme entre germans era grandiós, per causes d´educació. Ara a la que ens descuidem, ja ni tan sols entenen la paraula.Creieu en aquesta nota i penseu que per sobra de tot i en qualsevolmoment apelable, está la constitució; diu textualment : la persona als 18 anys deurá estar formada.En ningún moment, diu que ahurá de anar a l´escola, per formarse; i deixa entreveure l´ambit familiar com a formació. 

Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última MSN Newsletters 

Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última MSN Newsletters 
_________________________________________________________________
Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última
http://newsletters.msn.com/hm/maintenanceeses.asp?L=ES&C=ES&P=WCMaintenance&Brand=WL&RU=http%3a%2f%2fmail.live.com
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20071121/d49978b6/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure