[Educaciolliure] Nou projecte al sud de Tarragona

Associació Abraçam abrassam en yahoo.es
Vie Mayo 25 00:05:08 CEST 2007


L’associació ‘Abraça’m per viure, aprendre i créixer’ engega un projecte educatiu a La Sénia (sud de Tarragona). És la cerca d’un espai que doni resposta a les necessitats dels infants d’una manera integral: físiques, emocionals, evolutives tant motrius com cognitives i espirituals, de salut... i on el centre siguin els nens i nenes que puguin desenvolupar-se lliurement.

Volem oferir a les famílies que hagin pres consciència que la base de l’educació és a casa, un espai que els escolti, respecti els seus fills i les seves opcions educatives i puguin treballar, estudiar,... amb tota tranquil•litat com les famílies que escolaritzen a l’escola ordinària.

El proper dia 10 de juny a les 11h. farem una reunió amb totes les persones que hi puguin estar interessades, famílies, educadors/es i qualsevol persona que pensi que pot aportar feina, ganes i il•lusió i després ens quedarem allà a dinar el que cadascú porti.

Qui estigui interessat ens pot escriure un mail abrassamayahoo.es o trucar per telèfon 666238291(Bernat) ó 620553261 (Maite) ó 977834508 per donar-li les indicacions tant del lloc de trobada com de com arribar.

Us hi esperem,
Maite i Bernat


       
____________________________________________________________________________________
¡Descubre una nueva forma de obtener respuestas a tus preguntas!
Entra en Yahoo! Respuestas.
http://es.answers.yahoo.com/info/welcome


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure