[Educaciolliure] reunió informativa Un Mar de Peixos

un mar de peixos . unmardepeixos en hotmail.com
Mar Dic 11 22:54:23 CET 2007



Benvolgudes families,
 
ja fa molt de temps que algunes ens heu demanat més informació de l'espai per a nens i nenes de 2 a 6 anys Un Mar de Peixos, a Terrassa, d'altres no fa tant... 
             
            Per fi us proposem una trobada-reunió informativa per explicar-vos el projecte d'Un Mar de Peixos, i per coneixe'ns, és clar!
 
            Aquest projecte neix per la necessitat de trobar un espai adequat per als nostres fills i filles a Terrassa.  Un espai on se’ls deixi fluir... per que són infants, plens de Vida i d’Alegria; doncs volem un espai on l’infant sigui tractat com a infant, se’l cuidi des de l’ànima, i se’l miri a ell, en tota la seva amplitud i profunditat per sobre de qualsevol tipus d’espectativa, meta, o ensenyament teòric.
            Partim de la confiança en les criatures, en el seu desig de descobrir i d’aprendre del món que els envolta.  De la capacitat d’experimentar i la imaginació.  De la necessitat de fermesa, claredat i amor en els límits.
            Observem la necessitat dels infants de créixer amb la família per tenir unes arrels fortes que els permetin més endavant endinsar-se en altres móns.
            Aquest projecte està començant, gràcies a l’esforç de molts i moltes...  Gràcies també a vosaltres per ajudar a tirar-lo endavant.
 
La reunió serà dissabte 15 de desembre a l'escola de Teatre Les Pisanes (c/ del passeig número 35, de Terrassa), a les 10.30 del matí
 
Podeu venir-hi amb els vostres fills i filles, hi haurà algunes joguines per compartir entre tots i totes (a la sala s'hi ha d'anar sense sabates i no es pot menjar, bé, res que faci molletes)
 
Si us plau, agraïriem que ens confirméssiu l'assistència a 
unmardepeixosahotmail.com 
 
Gràcies.
 
 
Esperem trobar-vos aviat
una abraçada, 
 
-Un Mar de Peixos-ACRI-
_________________________________________________________________
Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar siempre a la última
Guapos y guapas, clips musicales y estrenos de cine. 
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20071211/29892363/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure