[Agroecologia] CURS INTENSIU DE FITOTERÀPIA I ELABORACIÓ DE PREPARATS

marta terrassa martukilliure en yahoo.es
Jue Feb 5 13:48:34 CET 2015


Bon dia! us presento de nou el Curs de Fitoteràpia i Elaboració de preparats, aquest cop en format intensiu de cap de setmana. Ho farem en dos diumenges sencers i aprofunditzarem en les propietats de les plantes i elaborarem alguns preparats. Hi han poques places, així que si esteu interessats afanyeu-vos!
 



CURS INTENSIU DE FITOTERÀPIA I ELABORACIÓ DE PREPARATS
 
 Curs extens i específic de fitoteràpia, propietats i usos de les plantes medicinals i condimentàries, elaboració de preparats per cada tipus d'aparell del cos humà.
 Classes impartides per Marta Terrassa, enginyer agrícola i fitoterapèuta per la universitat de Barcelona, elaboradora i fabricant de productes fitoterapèutics i de cosmètica natural. SESSIONS: Dos diumenges intensius de 10 a 19 (pararem per dinar)
 DATES: Diumenge 15 i 22 de febrer
 LLOC: Espai Nurgaia, Rodonyà (Alt Camp)
 PREU: 85€. Inclou material i apunts.
 INSCRIPCIONS: podeu escriure a nurgaiaecologic en gmail.com o trucar al 658608879. Inscripcions fins el 13 de febrer. Aforament limitat, es reserveran les places per ordre d'incripció. PROGRAMA: DIUMENGE 15 DE FEBRER TEMA 1: Qualitat i eficàcia, recol·lecció i assecatge de plantes medicinals.
 TEMA 2: Plantes pel sistema respiratori: identificació i usos. Patologies més freqüents.Elaboració de xarops.
 TEMA 3: Plantes pel sistema locomotor i dels organs dels sentits: identificació i usos. Patologies més freqüents. Elaboració d'ungüents.
 TEMA 4: Plantes per la pell: identificació i usos. Patologies més freqüents. Elaboració de cremes. DIUMENGE 22 DE FEBRER TEMA 5: Plantes pel sistema digestiu i hepato-biliars: identificació i usos. Elaboració correcte i cata de tissanes, infusions i decoccions.
 TEMA 6: Plantes pel sistema nerviós, de l'ansietat i transtorn de la son: identificació i usos. Patologies més freqüents. Elaboració de locions i tònics.
 TEMA 7: Plantes pels organs reproductors i el sistema urinari: identificació i usos. Patologies més freqüents. Elaboració de formules magistrals i sals de bany terapèutiques.
 TEMA 8: Plantes condimentàries per la cuina: identificació i usos. Elaboració de plats i condiments culinaris.Marta Terrassa
NUR GAIA
"Agroecologia de la salut"



   
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20150205/b7e5e765/attachment.html>


More information about the Agroecologia mailing list