[Agroecologia] Vols entrar a l’Escola de Pastors? Avui obrim la 6a. edició

Associació Rurbans (Vanesa) info en rurbans.org
Jue Oct 31 13:59:48 CET 2013




Vols entrar a l’Escola de Pastors? Avui obrim la 6a. edició

Un any més, encetem el període d’inscripció a la6a. edició de l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral de Catalunya (=Escola de Pastors). 
Aquelles persones que estigueu interessades en participar, només cal que us llegiu atentament les Bases de la Convocatòria, on  hi trobareu tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a poder participar. Podeu consultar les bases també aquí. Només cal que ompliu la sol·licitud que trobareu a la mateixa web, indicant amb detall tot allò que se us demana. 

IMPORTANT! Per omplir la sol·licitud és necessari que us descarregueu l’arxiu des del vostre ordinador i des d’allí omplir-lo i enviar-lo. NO HO FEU directament des de l’explorador.

Recordeu que aquest és un pas molt important! És a través dels formularis de sol·licitud on el jurat que les avaluarà decidirà si aquestes arriben a la fase final de la selecció: l’entrevista personal. Això és una cosa que repetim cada any, i sempre ens trobem amb inscripcions molt poc complertes. 

---

El procés de selecció consisteix en l’avaluació d’aquestes sol·licituds – on es descarten aquelles que no compleixen el perfil buscat -; i una segona fase on a través d’entrevistes personals s’escolleixen les persones que participaran en l’edició 2014 durant el mes de desembre de 2013.

Recordar-vos que aquest proper curs començarà al mes de març de 2013 amb un màxim de 15 places.

El termini de lliurament: 28 de novembre de 2013 a les 15 hores. És important que tingueu en compte les dates ja que no s’acceptarà cap sol·licitud posterior.

Podeu fer-les arribar a: info en rurbans.org  o a través de correu ordinari a l’adreça que de l’Associació que trobareu a les bases. Fixeu-vos que se us demana una fotografia recent. Aquesta la podreu afegir en el vostre correu electrònic o postal. Per a qualsevol dubte o més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.



++++

En aquesta 6 edició tornem a comptar amb l’ajut i suport del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya que financia el bloc teòric i de l’Escola de Capacitació Agrària del Pallars amb la que coordinem el mateix. Per segon any consecutiu el bloc teòric es portarà a terme al poblet de Montenartró (Pallars Sobirà) on tindrem la base d’operacions a la casa-refugi l’Abadia de Montenartró i a l’antic estudi que gestiona l’Ajuntament de Llavorsí.

Enguany l’Escola ha aconseguit un conveni amb elDepatament de Territori i Sostenibilitat – Àrea de Medi Natural i l’Obra Social de la Caixa que permetrà que poguem continuar amb les diferents accions que portem a terme des de l’Escola de Pastors.

L’Escola compta amb diferents delegacions repartides arreu de Catalunya. Tornen a repetir elsConcorcis del Lluçanès, el Consorci Ripollès Desenvolupament, el grup Leader del Ripollès i l’Artzain Eskola del País Basc. Aquestes tenen la funció d’ampliar el servei i l’atenció durant el període de pràctiques de les persones que realitzen el curs i dels pagesos que formen part de l’Escola de Pastors. Mantenim la zona de pràctiques de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona.

Esperem les vostres sol·licitud!



...... Amb el suport especial de l'ECA Pallars - l'Ajuntament de Llavorsí - Refugi de Montenartró .....



...
Vanesa Freixa Riba
Responsable Escola de Pastors de Catalunya - Associació Rurbans
Espai mOn Ctra-C-13 km 131
973 620 977 - 973 621 440
www.projectegripia.cat 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20131031/bc83f5ae/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: no disponible
Type: image/jpeg
Size: 114091 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20131031/bc83f5ae/attachment-0002.jpeg>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: no disponible
Type: image/jpeg
Size: 59415 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20131031/bc83f5ae/attachment-0003.jpeg>


More information about the Agroecologia mailing list