[Agroecologia] Jornades: La Pagesia i l'Accés a la Terra a Catalunya: 18 d'octubre

Vanesa_mOntanyanes vanesa en montanyanes.net
Jue Oct 10 16:21:16 CEST 2013


Benvolguts/des,

[Abans que res disculpeu-nos si heu rebut aquest correu en diverses ocasions. Hem tingut problemes amb el correu-e i no sabem si s'han enviat correctament]

Ens plau fer-vos arribar la informació del Ir. Seminari Transfronterer entorn l'Accés a la Terra, que les entitats Terre de Liens (França) i Associació Rurbans, - amb la col·laboració de l'Associació Terra Franca - han organitzat pel proper 18 d'octubre a Catalunya.
Amb el títol "LA PAGESIA I L'ACCÉS A LA TERRA : Relleu generacional, accés a la terra i pastoralisme als Pirineus. Cap a una governança compartida de la terra?" es vol afavorir mirades creuades al voltant de les problemàtiques cabdals entorn al futur de la pagesia als Pirineus: el relleu generacional, la transmissió de cases de pagès, l'accés a la terra i la governança de la terra per al manteniment de la pagesia*

* Tot i l'accent posat en aquestes jornades entorn la pagesia de muntanya és important remarcar que, des de les entitats organitzadores, volem aprofitar el marc d'aquesta 1a. trobada transfronterera per a l'accés a la terra, per parlar de la pagesia a Catalunya i a França. Volem posar sobre la taula les diferents problemàtiques que les afecten i intercanviar les eines que cadascú treballa per a solucionar-les.

Us adjuntem el programa. Les jornades es portaran a terme a la Casa del Parc Cadí Moixeró a Talló, amb la col·laboració de l'entitat Fundació World Nature i l'Ajuntament de Bellver de Cerdanya.


ASPECTES PRÀCTICS

  a.. El seminari tindrà lloc a Talló (Bellver de Cerdanya), a la Casa del Parc Natural del Cadí Moixeró (al costat de l'església) 
  b.. Durant el seminari hi haurà traducció simultània Francès/-Castellà i/o Català 
  c.. És necessari reservar el dinar. Cost aprox. 15 euros. 
  d.. Si teniu necessitat d'allotjar-vos, contacteu amb les entitats organitzadores. 
  e.. Les actes de la trobada es difondran en els mesos posteriors al seminari via e-mail
CONTACTE I RESERVES
Catalunya: Montse Barado. Associació Rurbans - Escola de Pastors de Catalunya. A/e : montse en rurbans.org 
Tel. 973 621440
França: Valérie Pommet A/e : lr en terredeliens.org Tel. +33 09 70 20 31 18



* El seminari s'emmarca en el projecte Grundtvig "LandAccess: European experience-sharing on providing land for local sustainable agriculture. 

---

Vanesa Freixa Riba
Responsable Escola de Pastors de Catalunya - Associació Rurbans
Espai mOn Ctra-C-13 km 131
973 620 977 - 973 621 440
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20131010/9023bf38/attachment.htm>


More information about the Agroecologia mailing list