[Agroecologia] comunicat escola estiu petits pastors

secretaria en gepec.cat secretaria en gepec.cat
Lun Jun 17 12:08:36 CEST 2013


EL GEPEC-EdC PRESENTA LA PRIMERA ESCOLA D'ESTIU DE PETITS PASTORS

El GEPEC-EdC amplia l'oferta divulgativa i educativa organitzant (entre el 12 de juliol i el 27 d'agost) tres estades d'11 dies per a nens i nenes a Mas Fortet (Capafonts). Les estades són diferents perquè funcionen amb la col·laboració d'un pastor de cabra blanca de Rasquera en actiu.

Aquest pastor col·labora, a més, amb el GEPEC-EdC, acollint alumnes en pràctiques de l'Escola de Pastors de Catalunya de la que el GEPEC-EdC n'és delegació a les Terres de l'Ebre, Priorat, Conca de Barberà i Camp de Tarragona.


Els infants acompanyaran el pastor a pasturar les cabres i a munyir-les, confeccionaran mató, galetes, pa i formatges que ells mateixos menjaran. Cuidaran gallines i es menjaran els ous que elles produeixin.  La seva dieta serà ecològica i de consum local de proximitat quilòmetre zero.

Xerrada informativa:    dijous 20 de juny a les 20   o divendres 21 de juny a les 10h


Més informació: http://www.gepec.cat/show_new.php?id=40      contacte:  Marina 679 070 212



Isabel Carreras Roig
GEPEC-EdC
www.gepec.cat
977.331.142
AVÍS LEGAL-. Aquest missatge i qualsevol annex s’adreça exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació CONFIDENCIAL sotmesa al secret professional. Si no és el destinatari final d’aquest missatge, li preguem ens ho comuniqui immediatament per aquesta mateixa via i procedeixi a la seva destrucció. Resta notificat que el seu ús, distribució, impressió, còpia i difusió per qualsevol mitjà està tipificada com a delicte a l’article 197 s.s. i 278 del vigent Codi Penal.
Si no desitgeu rebre més informació de les notícies i/o activitats del GEPEC-EdC per correu electrònic, podeu enviar un correu a secretaria en gepec.cat indicant “BAIXA”. 




------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20130617/c4838845/attachment.htm>


More information about the Agroecologia mailing list