[Repera] jornada repera. distribució i logística en xarxa.

lareperaapangea.org lareperaapangea.org
Dij Jul 16 19:59:31 CEST 2009



molt bones!

a les darreres reunions[1] de La Repera[2] s'ha decidit que la propera gran trobada s'organitzaria cap a la primavera però que d'entrada començarem el curs impulsant dues trobades monogràfiques d'un sol dia: una sobre segell participatiu i una altra sobre distribució i logística.

 aquest correu és per convocar-vos a preparar la trobada sobre 
distribució i logística en xarxa que esta prevista pel final de setembre

La idea és compaginar en una mateixa jornada formació, reflexió i planificaacció. 

concretament va sorgir la idea d'organitzar tres tallers al matí.
un taller sobre EFICàCIA ECOLòGICA EN EL TRANSPORT i en la logística en general, un taller sobre les EXPERIèNCIES que històricament s'han intentat dur a terme en aquest àmbit i un altre sobre els principis que cal tenir en compte a l'hora de dissenyar EL NOSTRE MODEL LOGíSTIC ideal.

reservaríem la tarda pel GRUP DE TREBALL que ja va sortir de l'anterior repera amb el projecte de compra directa i autodistribució de cítrics. la idea és que al projecte s' hi poguessin afegir tan altres grups de consum com altres productes i productors.

(de moment tot això només són propostes i se n'accepten d'altres)

en aquesta primera reunió voldríem començar a establir els objectius de la jornada, els col·laboradors per fer els tallers, les metodologies, el lloc i la data (en principi finals de setembre aprop de Barcelona) i la difusió de tot plegat.

som conscients que l'estiu no és moment de preparar gaires coses, en principi no preveiem treballar gaire a l'agost però si que ho volem deixar tot apunt perquè al setembre ens hi puguem posar de seguida i no ens passi com sempre que ens despertem passades les festes de la mercè.

per això esteu totes convocades el proper dijous dia 23 de juliol a les 8 del vespre a una terrasseta del carrer Providència 72, E2, 1-2. Barri de Gracia metros Lesseps, Fontana o Joanic.

fins aviat
tingueu salut i gaudiu del solet



Enllaços:
---------
[1] http://repera.wordpress.com/2009/05/21/la-repera-es-torna-a-engegar/
[2] http://repera.wordpress.com


----------------------------------------------------------------
Pangea, internet solidari.
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/repera/attachments/20090716/2d9d12b3/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Repera