[Repera] DEMA: tu i la Repera III

lareperaapangea.org lareperaapangea.org
Diu Maig 17 21:40:46 CEST 2009



RECORDATORI: Aquest correu és per convocar DEMA dilluns 18, a les 19:30 al local de l'Aixada. 

ARA FA TRES MESOS DE LA REPERA II. Durant aquests mesos hem estat recopilant els materials i les conclusions dels temes que es van treballar. Ens hem recarregat d’energia i hem estat fent valoracions de la Repera II. Hem fet tres reunions de valoració de la Repera II , perquè volíem aprendre de l’experiència, i ser conscients de les mancances per no reproduir-les. Volem agrair totes les aportacions de suport, crítiques i felicitacions arribades. Arribats a aquest punt, creiem en la necessitat del projecte i en les ganes col.lectives de tirar-lo endavant. Trobareu les conclusions i altres materials al bloc de la repera. 

Durant aquest any, moltíssima gent hi ha participat, alguns des del principi, altres esporàdicament, amb aportacions puntuals o amb esforços considerables. Ha estat una participació àmplia i irregular, que costa de coordinar però en la que creiem, perquè garanteix un PROCéS PARTICIPATIU I OBERT, tal i com demana el moviment de consum responsable i transformador. 

Hi ha mil maneres d’entendre el moviment i totes són necessàries, tots tenim coses per aportar, cadascú segons el seu temps i energia, i coses a aprendre, i només les coses fetes entre tots són el màxim de bones i útils per a tots. Per això, convoquem a TOTES LES PERSONES QUE TINGUIN GANES DE PARTICIPAR O COLLABORAR EN LA ORGANITZACIó DE LES PROPERES JORNADES. Dilluns 18, a les 19:30. A l’Aixada (carrer argentona 11, a Gràcia). 

Per nosaltres, el grup de persones que hem muntat la Repera II ha estat una experiència fantàstica, gratificant i de la que hem aprés molt. Ara, toca renovar l’equip, alguns ens quedarem, i d’altres marxarem... I serà un nou grup de persones les que faran la Repera III ? Nosaltres, els de la Repera II , us animem, senzillament perquè ORGANITZAR LA REPERA éS LA REPERA. 

Perque la Repera 3 sigui tan dolça, rica i nutritiva com la mel de mil flors ens proposem recollir tantes aportacions com puguem. 

Salut i bona primavera. 



----------------------------------------------------------------
Pangea, internet solidari.
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/repera/attachments/20090517/13b46d57/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Repera