[energiadecreixent] FW: Primera trobada pel festival decreixentista, "Som el canvi que volem"

Barbara Haye barbarahayeahotmail.com
Dme Feb 4 13:39:08 CET 2009


Hola,
 
Us comunico l'acta de la primera reunió per la preparació del Festival aquest que va comentar l'Enric.
Hi ha moltes ganes de fer algù xulo, moltes propuestes, doncs us animo a participar a la propera réunion que tindrà lloc el dimarts dia 17 a les 19.00 hores infoespai, plaça del Sol 19-20 (Barna).
 
Una abraçada,
 
Barbara
 



Date: Wed, 4 Feb 2009 11:44:05 +0100Subject: Primera trobada pel festival decreixentista, "Som el canvi que volem"From: natxotarres en gmail.comTo: annaoliva en telefonica.net; anigami21 en hotmail.com; xevibr en gmail.com; luismcrod en gmail.com; martiballus en gmail.com; pvocessogava2001 en hotmail.com; barbarahaye en hotmail.com; describano en uoc.edu; sbirba81 en hotmail.com; natxotarres en gmail.com; ritxidieguez en yahoo.es; info en xqestudi.com; xbatlles en telefonica.net; gripaublau en gmail.com; litus en propaganda-pel-fet.cat; joni en hacecolor.com; enric en enricduran.cat


Bones a tots
 
Us faig arribar en arxiu adjunt el resum de la primera reunió dedicada a crear un grup per coordinar i gestar un festival de les arts entorn del decreixement i el canvi.
 
La idea per aquells que no veu poder assistir a la reunió, parteix de la creació d'un espai, d'una jornada, d'un festival on les diferents disciplines artístiques tinguin un espai per mostrar a la resta de la societat que aquells que hem decidit dedicar part de la nostra vida a la creació, també hi tenim molt a dir en el canvi de paradigma que finalment s'està apropant. Volem ser un altaveu, una font d'idees, una empenta per a que tothom cregui que també pot ser creatiu i per tant artista, per afrontar els nous reptes que tenim pel davant. Sembla que ara, aprofitant la cojuntura econòmica i de nous moviments de xarxa ciutadana que s'estan creant o que ja fa temps que porten a terme accions i pensaments, és el moment on tots i totes des dels nostres sectors respectius hem de donar una empenta per desencallar les situacions. Sinérgies, cooperativisme, decreixement, ciutadania... son termes que tornen a aflorar amb força i que necessiten multitud d'espais per créixer i vehicular, així els que estem ja dins les formes creatives empenyem i creem bases per que la resta de la societat descobreixi que per afrontar aquests reptes s'ha de ser creatiu i emprenedor.
 
Des d'aquest punt de partida estem discutint, treballant, proposant, com seria possible la creació d'un punt de reunió de les diferents disciplines artístiques, que servis principalment d'altaveu de les noves formes i moviments que s'estan gestan i que per a molts son desconeguts. Un punt de trobada, un acte de força i de fe, en allò que fem i pensem. L'ambició és gran, doncs sabem que tenim molta força, ara, cal intentar ser coherents i buscar la millor forma, pas a pas, per mostrar i predicar amb l'exemple. Això ens porta de moment a debatre i crear com volem i com farem aquest punt de difusió. Amb humilitat i amb ganes d'aprendre, doncs el primer pas és intentar-ho i el segon, aprendre dels nostres propis errors.
 
Dit això veureu que el resum de la primera trobada ja és un punt de partida. L'espai que en primera instància es proposa i ens cedeixen, és l'espai rural prop de Mollet de Gallecs, http://salvemgallecs.blogspot.com/.  
 
Estem creant la llista de correu on afegirem les vostres adreces i de la gent que es sumi al projecte, que vindrà des de www.17-s.info/ us faré arribar més noticies del tema.
 
Propera reunió dimarts dia 17 a les 19.00 hores infoespai, plaça del Sol 19-20 (Barna)

Salut
 
_________________________________________________________________
Découvrez Windows Live Spaces et créez votre site Web perso en quelques clics !
http://spaces.live.com/signup.aspx
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20090204/251c1d9f/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: resum 1a reunió festival (03-02-09).doc
Type: application/msword
Size: 26624 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20090204/251c1d9f/attachment-0001.doc>


Més informació de la llista de correu energiadecreixent