[Ecoseny.Actualitat] Unieix-te a "Cardedeu apaga els llums"

Margarita R. MARTI manuflinaahotmail.com
Dij Mar 18 14:59:33 CET 2010



 

From: cardedeuperunmonmillor en gmail.com


APAGA ELS LLUMS, ENCEN LA TERRA
 
Unim-nos a la 4arta edició de l’Hora del Planeta organitzat per  WWF, que es durà a terme el proper 27 de març des de dos quarts de 9 fins a dos quarts de 10 apagant els llums durant 60 minuts. 
 
Fem que cada dia SIGUI EL DIA DEL PLANETA. Ens hem d’implicar i movilitzar en aquestes accions properes acasa i és per això que l’Associació Cardedeu per un món millor us convoca a LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT AMB UNA ESPELMA A LA MÀ PER ENCENDRE ENTRE TOTS UN XIC LA TERRA QUE SE’NS ESTÀ APAGANT PER MOMENTS. VOLEM APLEGAR 60 PERSONES, 60 ESPELMES PER A CADA MINUT SUMANT-NOS A LA INICIATIVA, com molts altres pobles i ciutats d’àrreu del món.
 
L’objectiu de la inciativa es MOBILITZAR tan als governs com al ciutadà demostrant així que actuant junts tots som part de la solució per a minimitzar els efectes del canvi climàtic, tot i la insuficiència de l’acord de Copenhaguen.
 
L’Associació Cardedeu per un món millor volem contribuir portant l’acció a la nostra vila i per això la setmana passada vàrem posar-nos en contacte amb l’Ajuntament per a que es sumés a l’acció fent entrega al Regidor de Mediambient un escrit d’adhesió a la campanya del proper 27 de març. Si vosaltres sou dels que creieu que l’Ajuntament hauria d’apagar els llums dels edificis més emblemàtics de la vila podeu enviar-li al seu correu elèctrònic joansf en cardedeu.cat, el document d’adhesió que us adjunto per fomentar que els governs també han de fomar part per a que un altre món sí és possible, si tots ens hi posem. Tanmateix, i com podreu llegir a l’escrit enviarem aquest mateix correu a les associacions de botiguers per a que també s’hi uneixin apagant els rètols lluminosos dels comerços. 
 
 
Si voleu més informació de la campanya visita el web:  www.horadelplaneta.es
 
Apunta-t’hi al Facebook creat per aquest motiu “Cardedeu apaga els llums” 
http://www.facebook.com/group.php?gid=402161817867
 
O a la xarxa social de l’Associació:
http://cardedeuperunmonmillor.ning.com/group/cardedeuapagaelllumencenelplaneta
 
 
VINE AMB ELS TEUS NANOS I FAMILIA A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT EL DISSABTE 27 DE MARÇ A LES 20:30 I US ENTREGAREM UNA GUIA D’ACCIÓ CONTRA ELCANVI CLIMÀTIC “PER UN BON CLIMA” EDITAT PER LA FUNDACIÓ TERRA I EL CONSELL ASSESSOR PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE.   		 	   		  
_________________________________________________________________
Escucha a quienes ya han probado Windows 7 ¡Hazlo aquí!
http://www.sietesunpueblodeexpertos.com/index_windows7.html
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/ecoseny-actualitat/attachments/20100318/2e93f875/attachment-0001.htm 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un mensaje que no está en formato texto plano...
Nombre     : HORA_PLANETA.doc
Tipo       : application/msword
Tamaño     : 84992 bytes
Descripción: no disponible
Url        : http://llistes.moviments.net/pipermail/ecoseny-actualitat/attachments/20100318/2e93f875/attachment-0001.doc 


Més informació de la llista de correu Ecoseny-actualitat