[Territori_energia_resistencia] Comunicat 17 juny

Topo, Sudaka sudakatopo a laquimera.org
dij jun 7 09:52:51 CEST 2012


Aturem Eurovegas ! 

  
Volem pagesia i no casinos !

17 de Juny, Concentració a la Plaça de Sant Jaume a les 19 h. 

L’Aliança per la Sobirania Alimentària (ASAC) dona suport i crida a participar a la concentració convocada per la Plataforma Aturem Eurovegas – Salvem el Delta del Llobregat el diumenge 17 de juny a la Placa de Sant Jaume.

 

Després de l’èxit de la Marxa Bicicletada

  multitudinària realitzada el passat 21 d’abril al Parc Agrari del Baix Llobregat contra Eurovegas, per la conservació de la terra agrària i per la Sobirania Alimentària, cal continuar amb la lluita i la mobilització popular per impossibilitar la construcció d’aquest horrible projecte, perquè la Generalitat no solament ha fet el sord davant l’allau de protestes i declaracions des de àmbits diversos contraris al projecte, sinó que per una banda, ha augmentat les negociacions amb el multimilionari Adelson per guanyar la cursa davant les altres ciutats candidates i portar el macro complex de joc i oci al Llobregat i per altra banda, ha obert la porta a negociar amb altres ofertes similars d’empresaris especuladors en el cas que Eurovegas viatgi finalment a Madrid.

 

Hem d’impedir per tots els mitjans que el projecte  Eurovegas tiri endavant perquè significaria la definitiva desaparició de l’agricultura al Baix Llobregat, del ric i fèrtil espai agrari periurbà més important de Barcelona i amb ell de la majoria de la pagesia activa que encara avui cultiva la terra. Representaria un atac directe a la Sobirania Alimentària de les ciutadanes, ja que de manera irreversible, ens faria més dependents d’aliments provinents de territoris allunyats i ens privaria del drets de cultivar i decidir el que mengem. Hem d’intensificar la lluita i multiplicar els esforços en defensa de les terres agrícoles i per recuperar el control de la nostra alimentació. 

Totes i tots a la Plaça de Sant Jaume el 17 de Juny a les 19 hores !

 

No volem Eurovegas ni al Delta del Llobregat, ni enlloc !

Fora financers i politics especuladors !

Per l’agroecologia i la Sobirania Alimentària !

   
.
.


Salud, alegría y agroecología
Topo

“¿Cómo quieres que el estado solucione tus problemas si el problema es el estado?”


http://sudakatopo.wordpress.com/  

.
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: concentraciostjaumev3.jpg
Type: image/jpeg
Size: 1004958 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/territori_energia_resistencia/attachments/20120607/e21706ee/attachment-0001.jpg>


More information about the Territori_energia_resistencia mailing list