[Quideuaquitarragona] [Qui-deu-a-qui] Fwd: [Plataforma Auditoria BCN-CAT] Participar a la campanya sobre deute català!

iolanda fresnillo @ifresnillo ifresnillo a riseup.net
diu set 7 14:14:33 UTC 2014


Us envio una proposta des de la PACD Barcelona ... esperem que pogueu participar!!!

Iolanda


Hola a totes

Aquí teniu un resum de com va i com podeu participar a la campanya al voltant del deute català que estem preparant des de la PACD Barcelona. Esperem poder comptar amb totes vosaltres!!!

- 8S -> #SeguemElDeute - Campanya de xarxes. Demà mateix llencem a les 19h una campanya per twitter amb el HT #SeguemElDeute (no l'utilitzeu fins demà dilluns a les 19h!!!). El relat de la campanya gira entorn a "No hi ha sobirania sense trencar amb el deute". El lema -> Seguem Cadenes - Trenquem amb el Deute. Aquí teniu el pad per a participar a la campanya de twitter https://auditbcn.titanpad.com/seguemeldeute  
Participeu fent tweets (recordeu, demà dilluns a partir 19h!!! NO ABANS!!!) o difonent les imatges que hem fet a facebook. 
Demà mateix inaugurem la web www.independentsdequi.cat (de moment no funciona, s'obre demà amb molt poques dades, l'octaveta i alguna imatge ... anirem publicant coses al llarg dels propers dos mesos). 

- 11S -> Repartirem una octaveta (http://ow.ly/i/6Ns9q + http://ow.ly/i/6NsW6) a la V (https://araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/recorregut). Hem fet 15.000 còpies i ens hem repartit per diversos punts del recorregut. Si voleu participar escriviu al fabian_freire2000 a yahoo.com que us assignarà un tram de la V!

- 18S -> Publicarem articles i reportatges a diferents mitjans a partir d'aquella data, entre ells Crític, Cafè amb Llet i Público. Publicarem a la web un extracte de l'informe el #18S. Podeu fer difusió per twitter i facebook dels articles que anirem publicant 

- 23S -> Convoquem una reunió oberta per parlar amb diferents col·lectius sobre com continuar la campanya, especialment de cara a l'octubre (del 8 al 15 d'octubre és la setmana del deute i volem centrar-nos en aquest tema. Podeu participar a la reunió i a les accions que es defineixin a partir d'aquell dia. Estigueu atentes a la convocatòria definitiva!

La campanya segueix a l'octubre, la idea és publicar durant la setmana del deute tot l'informe i la web defintiva, amb gràfics dinàmics.  Anirem publicant coses a mesura que vagin passant les setmanes, si us plau, ajudeu-nos a difondre totes les dades i informacions que anirem publicant. 

No dubteu en contactar amb auditoriabcn a gmail.com si teniu algun dubte o veieu que podeu donar un cop de mà en qualsevol cosa. 

Us esperem!!!

-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20140907/3bf8b882/attachment.htm>
-------------- part següent --------------
_________________________________________
web de la campaña :
www.quiendebeaquien.org
Qui-deu-a-qui mailing list
_______________________________________________
para modificar o dar de alta o baja tu subscripción :
https://llistes.moviments.net/listinfo/qui-deu-a-qui


More information about the Quideuaquitarragona mailing list