[Quideuaquitarragona] [Qui-deu-a-qui] Haiti | los otros terremotos | els altres terratrèmols - Queden 3 dies | Quedan 3 días

iolanda fresnillo @ifresnillo ifresnillo a riseup.net
dim gen 28 12:09:32 CET 2014


Disculpeu l’spam … però qui no plora …

Petons

Iolanda

> 
> Haití, els altres terratrèmols - 3 dies
> Haití, los otros terremotos - 3 días
> View this email in your browser
> 
> Haití, els altres terratrèmols | 3 díes per donar-hi suport!
> Haití, los otros terremotos | ¡3 días para dar apoyo!
> 
> Benvolgudes amigues i amics,
> 
> Ja només queden 3 dies per tancar el projecte "Haití, els altres terratrèmols" a Goteo.org. Ja vam superar el mínim per fer realitat el projecte, gràcies a totes vosaltres, fins al 30 de gener es poden rebre aportacions per a cobrir el pressupost òptim. Quina diferència hi ha? El pressupost òptim inclou una partida per poder contribuir a les entitats haitianes que han col·laborat amb el projecte, així com una altra per cobrir part de les despeses del viatge. Una part d'aquests diners, enlloc de cobrir despeses del viatge, anirien a cobrir costos de traducció, que probablement seran una mica més elevats del previst.
> 
> Així que si encara no ho heu fet i penseu que el projecte val la pena, encara teniu 3 dies per col·laborar-hi!
> 
> El projecte, més enllà dels resultats positius del crowdfunding, està anant molt bé. Durant els dies al voltant del 12 de gener, l'aniversari del terratrèmol, va tenir força impacte mediàtic. Aquí teniu alguns dels articles i entrevistes a mitjans escrits, ràdios i televisions:
> 
> Carne Cruda 2.0 (Cadena Ser)
> 
> Coordenadas (Radio 3 RNE)
> 
> Solidaris (Catalunya Ràdio)
> 
> Punto de Fuga (Cadena Ser)
> 
> Periodisme i Consciència (Radio Estel) [Vídeo]
> 
> Futurs (Radio Terrassa)
> 
> La tarde en 24h (Canal 24h - RTVE)
> 
> Desalambre I (Eldiario.es)
> 
> Desalambre II (Eldiario.es)
> 
> La Directa
> 
> Farmaceuticos Mundi
> 
> Gràcies al Siscu Baiges tenim també gravada la presentació que es va fer al Casal Pou de la Figuera el 14 de gener
> 
> A banda, queda pendent un article per Alternativas Económicas, un altre per El Ecologista (Ecologistas en Acción) i un per Diagonal, a més d'alguns en l'àmbit internacional més endavant, per a la revista britànica Red Pepper i la xarxa europea Eurodad.
> 
> El dia de l'aniversari del terratrèmol vaig compartir també algunes imatges més personals d'Haití, deixant una mica de banda els altres terratrèmols, i mostrant allò que m'ha captivat del país: "Quisqueya, el bressol de la vida"
> 
> I el dia 16 de febrer, a les 18.30h, a l'Ateneu Rosa de Foc (C Robí 5, Barcelona), farem una projecció d'Assistència Mortal, la pel·lícula de Raoul Peck sobre la reconstrucció.
> 
> Seguiré actualitzant els diferents articles i entrevistes a http://haitiotrosterremotos.info/lang/ca/
> 
> Ara toca començar a escriure el llibre, preparar l'exposició fotogràfica i seguir amb la difusió. No deixeu d'estar atentes que jo seguiré explicant els altres terratrèmols a Haití i arreu.
> 
> Gràcies a totes pel suport. No dubteu en difondre aquest missatge i la possibilitat de contribuir a "Haití, els altres terratrèmols" encara durant 3 dies més. 
> 
> Fins la propera!
> 
> Iolanda
> 
> Estimadas amigas y amigos,
> 
> Ya sólo quedan 3 días para cerrar el proyecto "Haití, los otros terremotos" en Goteo.org. Ya superamos el mínimo para hacer realidad el proyecto, gracias a todas vosotras, pero hasta el 30 de enero se pueden recibir aportaciones para cubrir el presupuesto óptimo. ¿Qué diferencia hay? El presupuesto óptimo incluye una partida para poder contribuir a las entidades haitianas que han colaborado con el proyecto, así como otra para cubrir parte de los gastos del viaje. Una parte de este dinero, en lugar de cubrir gastos del viaje, irían a cubrir costes de traducción, que probablemente serán algo más elevados de lo previsto.
> 
> Así que si aún no lo habéis hecho y pensáis que el proyecto vale la pena, aún tenéis 3 días para colaborar! 
> 
> El proyecto, más allá de los resultados positivos del crowdfunding, está yendo muy bien. Durante los días alrededor del 12 de enero, el aniversario del terremoto, tuvo bastante impacto mediático. Aquí hay algunos de los artículos y entrevistas a medios escritos, radios y televisiones:
> 
> Carne Cruda 2.0 (Cadena Ser)
> 
> Coordenadas (Radio 3 RNE)
> 
> Solidaris (Catalunya Ràdio)
> 
> Punto de Fuga (Cadena Ser)
> 
> Periodisme i Consciència (Radio Estel) [Vídeo]
> 
> Futurs (Radio Terrassa)
> 
> La tarde en 24h (Canal 24h - RTVE)
> 
> Desalambre I (Eldiario.es)
> 
> Desalambre II (Eldiario.es)
> 
> La Directa
> 
> Farmaceuticos Mundi
> 
> Gracias al Siscu Baiges tenemos también grabada la presentación que se hizo en el Casal Pou de la Figuera el 14 de enero
> 
> Además, queda pendiente de publicación un artículo para Alternativas Económicas, otro para El Ecologista (Ecologistas en Acción) y uno para Diagonal, además de algunos en el ámbito internacional más adelante, para la revista británica Red Pepper y la red europea Eurodad.
> 
> El día del aniversario del terremoto compartí también algunas imágenes más personales de Haití, dejando un poco de lado los otros terremotos, y mostrando lo que me ha cautivado del país: "Quisqueya, la cuna de la vida"
> 
> Y el día 16 de febrero, a las 18:30 h, en el Ateneu Rosa de Foc (C Rubí 5, Barcelona), haremos una proyección de Asistencia Mortal, la película de Raoul Peck sobre la reconstrucción.
>  
> Seguiré actualizando los diferentes artículos y entrevistas en http://haitiotrosterremotos.info/lang/ca/
> 
> Ahora toca empezar a escribir el libro, preparar la exposición fotográfica y seguir con la difusión. No deje de estar atentas que yo seguiré explicando los otros terremotos en Haití y en todas partes.
> 
> Gracias a todas por el apoyo. No dudéis en difundir este mensaje y la posibilidad de contribuir a "Haití, los otros terremotos" aún durante 3 días más. 
> 
> Hasta la próxima!
> 
> Iolanda
> Creative Commons
> Reps aquest missatge perquè estàs a la meva llista de contactes i he pensat que pot ser del teu interès. En cas que no sigui així fes-m'ho saber i deixaràs de rebre notícies del projecte "Haiti, els altres terratrèmols". Recibes este mensaje porque estás en mi lista de contactos y he pensado que podria ser de interés para ti. En caso que no sea así, no dudes en hacermelo saber y dejarás de recibir noticas del proyecto "Haití, los otros terremotos".
> 
> Our mailing address is:
> Iolanda Fresnillo
> Carrer de l'Or, Barcelona, Espanya
> Barcelona, catalunya 08012
> Spain
> 
> Add us to your address book
> 
> 
> unsubscribe from this list  update subscription preferences 
> 
> 
> 

-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20140128/c749e93c/attachment-0001.htm>
-------------- part següent --------------
_________________________________________
web de la campaña :
www.quiendebeaquien.org
Qui-deu-a-qui mailing list
_______________________________________________
para modificar o dar de alta o baja tu subscripción :
https://llistes.moviments.net/listinfo/qui-deu-a-qui


More information about the Quideuaquitarragona mailing list