[Quideuaquitarragona] [Qui-deu-a-qui] Fwd: [Dilluns-odg] Expo "VIURE EN DEUTECRÀCIA"

Iolanda Fresnillo ifresnillo a riseup.net
dij feb 27 00:45:56 CET 2014


> 
> Aquí teniu la nova versió (corregida i millorada) de l'Expo "VIURE EN DEUTECRÀCIA". DESCARREGUEU-LA i digueu-nos què us sembla. 
> 
> Viure en deutecràcia
> 
> Una exposició sobre el que suposa viure sota la dictadura del deute i l'austeritat
> 
> Des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute No Devem! No Paguem! - PACD - amb el suport de l'Observatori del Deute en la Globalització - ODG - hem preparat una exposició sobre el deute, el seu origen, els seus impactes i les alternatives, una exposició amb voluntat pedagògica i mobilitzadora.
> 
> 
> 
>  Mira i descarrega’t l’exposició:
> 
> versió per visualitzar al web [8,73MB]
> 
> versió per imprimir [106 MB]
> 
> *
> 
> L'objectiu és fer arribar al màxim de ciutadanes informació sobre l'endeutament al nostre país i els seus impactes sobre la població. A través d’il·lustracions, explicacions senzilles però rigoroses, gràfics i dades, l'exposició "Viure en deutecràcia" repassa el procés d'endeutament a l'Estat espanyol, amb apunts sobre com es dóna aquest procés també a altres països del Sud, mostrant també alguns dels impactes d'aquest endeutament sobre la població, a través de l'austeritat i reformes que s'han aplicat per prioritzar el seu pagament. L'exposició finalitza amb una crida a fomentar alternatives i presenta la proposta d'Auditoria Ciutadana com una eina cap a aquestes alternatives.  
> 
> 
>  L'exposició consta de 30 plafons a color i mida DIN-A2. A la PACD Barcelona disposem d'una còpia impresa de l'exposició i la podem cedir a aquells grups locals i entitats que estiguin interessades en exposar-la al seu poble, barri o ciutat. A més l'exposició, que compta amb llicència Creative Commons, és de lliure descàrrega. En els propers mesos disposarem també de la versió per a descàrrega traduïda al castellà.
> 
> 
>  Informacions per la cessió de l'exposició "Viure en Deutecràcia":
> 
> 
>  Des de la PACD i l'ODG ens agradaria que l'exposició pogués exposar-se a diferents racons de Catalunya i l'Estat espanyol. Per això l'exposició està disponible a Internet per a descarregar-te-la lliurement. Tothom pot imprimir-ne un exemplar a mida DIN-A2 en color (disseny original), o en mides més petites (DIN-A3) i en versió Blanc i Negre si no es disposa de tants recursos (properament estarà penjada al web).
> 
> A més, a la PACD disposem d'un exemplar imprès en plafons rígids de foam (30 plafons) per exposar-la a llocs públics. Per a disposar de la versió impresa en foam de l'exposició heu de tenir en compte el següent:
> 
> 
> El grup o entitat local que la sol·licita s'encarrega de buscar l'espai i la logística per a exposar-la. El procés de penjar l'exposició pot durar entre 2 i 3 hores segons l'espai. Per desmuntar l'exposició trigareu 1 hora.
> 
> Es necessita una paret (o diverses parets) de 10 metres quadrats i algun tipus de suport per penjar l'exposició amb fils de pescar (no s'enganxa a la paret ni té suports per anar a terra).
> 
> El grup o entitat local s'encarrega de venir a buscar l'exposició a Barcelona i retornar-la quan s'hagi finalitzat l'activitat.
> 
> Recomanem que com a mínim l'exposició estigui exposada dues setmanes per que surti a compte la feina de penjar-la i despenjar-la.
> 
> Recomanem que en paral·lel a l'exposició s'organitzi una xerrada o debat al voltant del tema del deute. Des de la PACD us podem facilitar ponents o materials per a realitzar la xerrada.
> 
> El grup o entitat local s'encarrega de tota la difusió, tot i que des de la PACD podem donar suport en difondre per xarxes socials
> 
> Tot i que la cessió és gratuïta, s'agrairà que aquells grups que tinguin disponibilitat de recursos n'aportin per a poder cobrir possibles desperfectes i reimpressions dels plafons que es puguin malmetre en el transport o durant el temps que estigui exposada.
> 
> 
>  Si esteu interessades en disposar de l'exposició per al vostre barri, poble o ciutat, ompliu aquest petit formulari al lloc:  Reserva de l'exposició "Viure en Deutecràcia"
> 
> 
>  Esperem que trobeu aquest material interessant i d'utilitat.
> 
> 
>  Per a més informació
> 
> auditoriabcn a gmail.com
> 
> @auditoriabcn
> 
> facebook.com/auditoriaciudadanadeuda
> 
> www.auditoriaciudadana.net
> 
> 
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20140227/91539757/attachment.htm>
-------------- part següent --------------
_________________________________________
web de la campaña :
www.quiendebeaquien.org
Qui-deu-a-qui mailing list
_______________________________________________
para modificar o dar de alta o baja tu subscripción :
https://llistes.moviments.net/listinfo/qui-deu-a-qui


More information about the Quideuaquitarragona mailing list