[Quideuaquitarragona] [Qui-deu-a-qui] RECORDATORI: Vine a posar-li fre al deute! 22G 19h | Ven a ponerle freno a la deuda! 22E 19h

iolanda fresnillo iolanda.fresnillo a odg.cat
diu gen 20 17:19:43 CET 2013


(en castellano a continuación)

Benvolguts / benvolgudes companys i companyes,

Des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) us volem convidar a conèixer i ser partíceps de la lluita contra la dictadura del Deute. Com sabeu, darrera de la imposició de les retallades i reformes neoliberals que erosionen els nostres drets dia rera dia, trobem la prioritat del pagament del deute. Des de la PACD considerem que hi ha evidències suficients per denunciar la il·legitimitat d'aquest deute i de les reformes i retallades que imposen a la població en nom de la deutecràcia. Per això hem iniciat un procés d'Auditoria Ciutadana del Deute. Però aquest procés necessita de la participació de moltes de vosaltres, de totes si és possible!

Per això us volem convidar el proper dimarts 22 de gener, a les 19h al carrer Rivadeneyra 6 3r pis (edifici Justícia i Pau), a l'assemblea oberta de la PACD. Volem a donar a conèixer la feina feta i els plans que tenim per a 2013, compartir amb vosaltres objectius i estratègies, per enriquir el procés i fer-vos-en partíceps. 

Si com nosaltres penses que el deute ha de ser abolit, perquè aquest deute no és nostre. 
Si com nosaltres penses que el dret a la sanitat o a l'educació ha d'estar per davant del pagament del deute a creditors especuladors. 
Si com nosaltres penses que el deute s'ha acumulat amb procesos il·legítims d'enriquiment d'uns pocs i que no ens ha beneficiat a la majoria, convertint-se en un deute il·legítim
Si com nosaltres penses que hem de deixar d'estar governats pels mercats, trencant la dictadura del deute i construint un nou sistema econòmic, social i polític

T'esperem el proper dimarts 22 de gener!!!
(19h Rivadeneyra 6, 3r pis, al costat de Plaça Catalunya - Edifici Justícia i Pau)

Vine a posar-li fre al deute amb la PACD!

Més informació a auditoriabcn a gmail.com
@auditoriabcn
@auditCiudadana
facebook.com/AuditoriaCiudadanaDeuda

www.auditoriaciudadana.net

Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute
No Devem! No Paguem!

Estimados/estimadas compañeros y compañeras,

Desde la Plataforma Auditoría Ciudadana de la Deuda (PACD) queremos invitar a conocer y ser partícipes de la lucha contra la dictadura de la Deuda. Como sabéis, detrás de la imposición de los recortes y reformas neoliberales que erosionan nuestros derechos día tras día, encontramos la prioridad del pago de la deuda. Desde la PACD consideramos que hay evidencias suficientes para denunciar la ilegitimidad de esta deuda y de las reformas y recortes que imponen a la población en nombre de la deutecràcia. Por eso hemos iniciado un proceso de Auditoría Ciudadana de la Deuda. Pero este proceso requiere de la participación de muchas de vosotras, de todas si es posible!

Por eso os queremos invitar el próximo martes 22 de enero, a las 19h en la calle Rivadeneyra 6 3 º piso (edificio Justicia y Paz), en la asamblea abierta de la PACD. Queremos dar a conocer el trabajo realizado y los planes que tenemos para 2013, compartir con vosotros objetivos y estrategias, para enriquecer el proceso y haceros partícipes del mismo.

Si como nosotras piensas que la deuda debe ser abolida, porque esta deuda no es nuestra.
Si como nosotras piensas que el derecho a la sanidad o a la educación debe estar por delante del pago de la deuda a acreedores especuladores.
Si como nosotras piensas que la deuda se ha acumulado con procesos ilegítimos de enriquecimiento de unos pocos y que no nos ha beneficiado a la mayoría, convirtiéndose en una deuda ilegítima.
Si como nosotras piensas que debemos dejar de estar gobernados por los mercados, rompiendo la dictadura de la deuda y construyendo un nuevo sistema económico, social y político

Te esperamos el próximo martes 22 de enero!
(19h Rivadeneyra 6, 3 º piso, junto a Plaza Catalunya - Edificio Justicia y Paz)

Ven a ponerle freno a la deuda con la PACD!

Más información en  auditoriabcn a gmail.com
@auditoriabcn
@auditCiudadana
facebook.com/AuditoriaCiudadanaDeuda

www.auditoriaciudadana.net

Plataforma Auditoría Ciudadana de la Deuda
No Debemos! No Pagamos!@ifresnillo
facebook.com/iolanda.fresnillo 
iolandafresnillo.wordpress.com 

-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20130120/6fa0cfd3/attachment-0001.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: #nodevemnopaguem.jpeg
Type: image/jpeg
Size: 21017 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20130120/6fa0cfd3/attachment-0001.jpeg>
-------------- part següent --------------
_________________________________________
web de la campaña :
www.quiendebeaquien.org
Qui-deu-a-qui mailing list
_______________________________________________
para modificar o dar de alta o baja tu subscripción :
https://llistes.moviments.net/listinfo/qui-deu-a-qui


More information about the Quideuaquitarragona mailing list