[Quideuaquitarragona] [NOTA] X Festival Solidari amb els Pobles Indígenes

Ali Supay info a alisupay.org
div jul 27 11:07:09 CEST 2012


NOTA INFORMATIVA

X Festival solidari amb els pobles indígenes

10 d'Agost, pineda Voramar[1], Platja d'Altafulla

Ali supay 

Des de l'associació Ali supay volem informar que degut al sobtat i inesperat canvi de lloc[2] on s'havia de celebrar el festival solidari d'enguany ens hem sentit obligats a suspendre'l. Aquest canvi, inexplicablement no comunicat a l'associació, ha trencat la peça clau on descansa tot el pes d'un acte de les característiques del Festival Solidari, es a dir, el seu espai. 

Com bé saben els nostres amics de l'Amazònia equatoriana, la comprensió i la defensa de l'espai on es viu, és necessària i determinant en tota relació humana. Així com també saben molt bé, que la participació, consulta i dignitat (entesa com el respecte que mereix algú) són drets inexcusables de les parts en qualsevol gestió comunitaria.

No entenem la postura del regidor de Cultura i Festes. Ens preguntem quan tenia intenció d'avisar-nos del canvi de lloc. Com a part involucrada, si hi hagut alguna novetat hauríem d'haver estat els primers en assebentar-nos per tal de poder dialogar i trobar solucions. Però, el sr. regidor, malgrat tenir els nostres contactes, en cap moment s'ha dirigit a nosaltres.

Durant aquests nou anys de Festival Solidari hem vist passar varis governs. Mai han calgut papers signats per romandre fidel a la pròpia paraula, ni per la nostra banda ni per part de les nostres "autoritats".

Ali Supay és una organització altafullenca que porta col·laborant amb els pobles de l'amazonia des de l'any 2002. La raó de ser de l'associació és promoure la defensa dels Drets Humans a les comunitats natives de l'amazònia equatoriana i sensibilitzar en el nostre territori sobre les conseqüències de determinades activitats en els boscos tropicals.

El Festival Solidari és un homenatge als pobles que resisteixen contra la corrupció, la contaminació i la impunitat, és un acte fraternal, un acte d'amor, un crit a la vida. Considerem la opacitat amb la que s'ha tractat aquest tema com una falta de respecte, no tan sols a nosaltres sino també a la nostra causa. 

 Lamentem enormement haver de suspendre el Festival desprès de 10 anys de comunió i cohesió social. Volem agraïr a tothom que l’han fet possible durant aquests últims nou anys; músics, animadors, paiassos, contecontes, castellers, grallers, voluntaris, organitzacions, cooperants, establiments, brigada municipal i personal administratiu i diferents governs de l'Ajuntament d'Altafulla. La esència del Festival Solidari romandrà el divendres 10 d'agost a la pineda de Voramar. Seguirem endavant, sense excloure ningú. 

Altafulla a vint-i-set de Juliol del 2012


[1] Ubicació acordada amb el gestor municipal de Festes i Cultura. Abril 2012 a l’ajuntament d’Altafulla

[2] Assabentats per premsa local el 16 de Juliol 2012

-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20120727/caf5b672/attachment-0002.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: [NOTA] X Festival solidari amb els pobles indígenes.docx
Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Size: 126478 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20120727/caf5b672/attachment-0001.bin>
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20120727/caf5b672/attachment-0003.htm>


More information about the Quideuaquitarragona mailing list