[Quideuaquitarragona] Concentració dimarts 1 de juny plaça de la Font de Tarragona per condemnar l'actuació genocida de l'exercit israelià

Pep Prats jmpratsatinet.cat
Dil Maig 31 22:55:28 CEST 2010


      Assumpte: Concentració en suport Flota de la Llibertat
      Benvolguts, des

      Us convoquem a la concentració que demà, dimarts 1 de juny, farem a la plaça de la
      Font de Tarragona en suport a la
      Flota de la Llibertat i per condemnar, una vegada més, l'actuació genocida de
      l'exèrcit israelià. Us adjuntem el comunicat i us
      preguem que feu córrer la convocatòria.

      Us hi esperem!

      DIMARTS 1 DE JUNY A LES 20H A LA PLAÇA DE LA FONT
      CONVOCA COORDINADORA TARRAGONA PATRIMONI DE LA PAU



      Contra l'atac d'Israel als vaixells amb ajuda humanitària a Gaza

      Davant l'atac per part de l'exèrcit israelià contra els membres de la flota d'ajut humanitari, en missió pacífica de resistència civil, que pretenia trencar el setge de Gaza, denunciem i condemnem les greus violacions del Dret internacional dels drets humans i del Dret internacional humanitari que, un cop més, ha comés i ha ordenat cometre el govern israelià.

      Més enllà que l'abordatge s'hagi comès en aigües internacionals o dins de l'espai marí palestí, controlat per Israel, l'ús de la força armada contra la població civil, interna o internacional, suposa una flagrant violació del Dret internacional.

      Instem a que és produeixi un clar pronunciament de les autoritats polítiques internacionals, de l'Estat espanyol i de Catalunya contra aquest nou menyspreu de les autoritats israelianes cap al principi del respecte de la dignitat humana. També exigim que des de l'Ajuntament de Tarragona es trenquin les relacions politiques, econòmiques i culturals existents amb l'estat d'Israel i que són una vergonya política. Recordem que el silenci equival a complicitat. Esperem que els nostres polítics estiguin a l'alçada dels valors de la dignitat humana i condemnin aquesta situació que ha costat la vida i ha ocasionat un gran nombre de ferits a activistes internacionals i no es quedin en silenci com va passar durant l'Operació Plom Fos a l'any 2008, en la que varen morir més de 1.300 palestins.

      Instem a seguir amb la campanya de Boicot als productes israelians per visualitzar el nostre rebuig a la política genocida de l'estat d'Israel. 
     
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100531/3ce5ebfa/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Quideuaquitarragona