[Quideuaquitarragona] Plataforma en Defensa de l’Ebre

Pep Prats jmpratsatinet.cat
Dis Maig 8 11:05:48 CEST 2010


Plataforma en Defensa de l’Ebre
Plataforma en Defensa de l’EbreBloc de la PDEa.. Inici a.. Imatges a.. Vídeos a.. Calendari d'activitats a.. Twitter a.. Facebook a.. PDE in english a.. Quant a Deu raons per la Manifestació del 30 de Maig A Barcelona
5-maig-2010 Escrit dins de: Activitats, Documents, General | No hi ha comentaris » 
La PDE hem preparat aquests deu punt per resumir, i concretar, la situació actual entorn a l’Ebre i explicar perquè cal omplir els carrers de Barcelona el dia 30 …

1. El nou Pla Hidrològic de l’Ebre s’ha de redactar seguint criteris de la Comissió Europea per a, entre altres coses, modernitzar la gestió del Riu Ebre i adaptar-se als reptes del segle XXI.  Porta divuit mesos de retard.

2. Un dels objectius principals d’aquest Pla, és fixar un cabal ambiental “mínim” per a l’Ebre, essencial per mantenir un riu viu. Els tècnics i científics ja han definit una proposta de cabals fonamentada. Contrà riament, per les informacions de què disposem, el “comitè de autoridades competentes” de la conca de l’Ebre està negociant un cabal “polític” sense cap justificació tècnica solvent. Sembla més un repartiment de l’aigua del Riu, que deixa el tram final amb una gran incertesa sobre el seu futur i posa en perill l’estabilitat del Delta.

3. Mentre patim aquest endarreriment, hi ha en marxa, Ebre amunt, 300.000 noves hectà rees de nous regadius, així com noves infraestructures hidrà uliques que tindran l’impacte ambiental de dos transvasaments similars als que estaven contemplats al PHN del 2001.

4. Hi ha en marxa les obres de dos canals justificats, formalment, com a de regadius. Un, desvia el Segre cap la conurbació metropolitana  barcelonina i l’altre portarà l’Ebre cap al país valencià a través del canal Xerta-Sènia.

5. Si no varia aquesta tendència de gestió, l’aplicació de la normativa europea, la Directiva Marc d’Aigua (DMA), a la conca de l’Ebre serà impossible. Serà inviable qualsevol mesura de protecció real i duradora per al Delta de l’Ebre.

6. Darrere de la gestió que s’està realitzant a la conca de l’Ebre hi ha una clara implicació en un model territorial basat en el desequilibri entre zones desenvolupades amb altes concentracions urbanístiques, generalment especulatives; i zones perifèriques amb alts valors mediambientals públics però amb les seves perspectives de desenvolupament seriosament compromeses per la pèrdua de disponibilitat dels recursos naturals.

7. Aquesta problemà tica no és local, és general, i en el nostre cas és de País. L’Ebre, les Terres de l’Ebre, formem part de Catalunya. L’espoliació de l’Ebre i l’afectació a les seves Terres és un atac a Catalunya. Necessitem la implicació social i institucional catalana per aconseguir que s’apliquin les normatives europees (la DMA) en el nou Pla i quedin garantits uns cabals líquids i sòlids suficients per al manteniment del bon estat del Delta. De manera igual, demanem que es respecti la legislació europea a totes les conques de Catalunya, amb el compliment de cabals mediambientals i el retorn de cabal al Ter, per exemple.

8. La mobilització cívica és la millor manera d’aconseguir neutralitzar les pressions político-econòmiques que actualment condicionen la recuperació de l’Ebre i el seu Delta. Volem demostrar, una vegada més, que la gent que estimem el nostre territori i el nostre país serem capaços de mobilitzar-nos i lluitar per aconseguir el compliment d’una legalitat que en aquest cas significa el futur de l’Ebre.

9. L’Ebre forma part del patrimoni català . No ha de ser  moneda de canvi de res i la seva integritat és un valor per a les futures generacions.

10. Us convidem el 30 de maig a omplir els carrers de Barcelona amb un crit a favor de l’Ebre, que també és Catalunya.

Lo riu és vida!
No als transvasaments!

Per autobusos des de les TTE, contacta amb les Plataformes locals o trucar a 620 703 675.



Compartir 
PDE in english i web antiga.
4-maig-2010 Escrit dins de: General | No hi ha comentaris » 
A partir d’ara tenim una nóva pà gina en  el bloc.

Es tracta de PDE in english, una pà gina escrita per Brian Cutts i que comença amb una breu  descripció de la PDE.  Intentarem donar-li continuïtat i publicar els esdeveniments importants de la PDE.

També, a la columna d’entitats, trobareu enllaçada la web antiga de la PDE, pels que vulgueu fullejar algun esdeveniments, articles, documents i articles penjats fins el 2008.



Compartir 
La PDE, la Fira Expoebre i Ebreambient
29-abril-2010 Escrit dins de: General | No hi ha comentaris » 
Un cop més la PDE te presència a la fira Expoebre i Ebreambient. Us avancem els actes on participem.


Dijous

A les 20.00 hores
A la sala d’actes, en directe el programa-debat Esfera Pública de Catalunya Informació.
Taula-debat sobre “El futur de les Terres de l’Ebre”, amb la participació de Lluís Salvadó, Delegat de l’Ebre; Ferran Bel, Alcalde de Tortosa; Wifredo Miró, Secretari General d’UGT i Manolo Tomà s, Portaveu de la Plataforma en Defensa de l’Ebre.

Dissabte

A les 19.00 hores
A la sala d’actes, conferència sobre “Deu anys de plataforma i els transvasaments que venen”, a cà rrec dels portaveus de la Plataforma en Defensa de l’Ebre.

Us recomanem també el

Diumenge

A les 10.00 hores
A l’embarcador de Xerta, trobada de les piragües participants a la 4a Piraguada Popular d’Ebreambient.

A les 13.00 hores
A l’embarcador del Club de Rem arribada de la 4ª Piraguada Popular d’Ebreambient.

Al bloc de la Casa de l’Aigua teniu més informació en aquesta entrada: EBREAMBIENT I LA PIRAGUADA

I també tindrem “paradeta”, visiteu-nos!

Tiquets d’autobús per a Barcelona ja a la venda per 15€ a l’estand (informació bus 620703675)



Compartir 
On estan els nostres representants? Article de Brian Cutts.
29-abril-2010 Escrit dins de: Articles, General | No hi ha comentaris » 
El dia 30 de maig la PDE convoca una gran manifestació a Barcelona. Per que?

El govern espanyol està preparant el nou Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre. Deu ser una cosa “de palacio” ja que porten un any i mig de retard sobre les dates marcades per la Unió Europea. Aquest nou Pla ha de complir els requisits de la normativa europea en aquesta matèria, la Directiva Marc D’Aigües. I, tal com ha confirmat la Comissió Europea, això passa per calcular i assignar un règim de cabals ambientals a l’Ebre.

Cap problema, la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre amb la participació i, més important, l’aprovació, de científics, tècnics, ONGs, moviments socials, i - recordem els noms - el govern català i el Ministeri de MediAmbient del govern espanyol, van invertir molt de temps i esforç per a estudiar el tema abans de publicar el seu règim de cabals al març del 2007. Aquest treball ha sigut aprovat i acceptat pel Parlament de Catalunya en dos votacions, una al novembre del 2007, i l’altra al 2009.
La sorpresa és que, quan, per fi, està començant a circular un esborrany del Pla, només figura com repartiran els usos per a regants i hidroelèctrics, però en cap moment mencionen un règim de cabals per assegurar el futur de l’Ebre. Sorpresa doble en veure que la Generalitat de Catalunya ha posat el seu segell a aquest esborrany, oblidant-se totalment de la decisió del Parlament. La sorpresa va en augment dia rere dia, en veure que ningú diu ni mu sobre el tema, o pitjor, ningú fa res. Els nostres diputats, delegats, consellers, governants, què fan? Un dia ens diuen blanc, un altre negre, o no res mateix. Volen un cabal per al riu o no? Mentrestant l’Ebre continua patint.

Donat que des de Barcelona no hi ha hagut gaire resposta per part dels nostres representants, es va parlar fa uns mesos de que les autoritats locals treballarien en un front comú per exigir l’assignació de un cabal respectant criteris tècnics, i no polítics. Cosa necessà ria, per a garantir un futur digne per a l’Ebre i la gent que vol viure aquí, sense importar el color polític. Es va dir que aquest front es plasmaria en una cimera d’alcaldes i consells comarcals. Han passat 4 mesos i no he vist res més sobre el tema. Els interessa un cabal pel riu? Mentrestant l’Ebre continua com abans. Només ens queda una consigna, i és que hem d’estar tothom a la manifestació del dia 30 de maig a Barcelona per reclamar un Riu Viu!

Brian Cutts és veí de Tortosa
i membre de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE)
Foto: Gustau Moreno



Compartir 
La PDE rep el suport d’organitzacions internacionals en la lluita per un cabal ecològic per a l’Ebre
26-abril-2010 Escrit dins de: Activitats, Articles, Notícies | 1 comentari » 
Segons ens conta l’Alba Porta a el Punt:

Una delegació de representants d’organitzacions ecologistes internacionals va visitar ahir el Delta de l’Ebre per conèixer in situ els problemes que té aquesta zona natural. La visita es va organitzar amb motiu de la Conferència Internacional Sobre la Directiva Marc de l’Aigua en el Mediterrani que des de dijous fins ahir es va celebrar a Barcelona. Els ecologistes internacionals van donar suport a la PDE (Plataforma en defensa de l’Ebre) en la lluita per assolir un cabal ecològic.

«Les organitzacions amb seu a Brussel·les estem molt interessades en el que passarà  a l’Ebre, perquè és un lloc on es veu molt clarament l’impacte i els efectes del canvi climà tic.» Així ho va assegurar Peter Depous, de l’organització ecologista EEB, després de la vista al Delta de l’Ebre. Com ell, altres representants internacionals van donar suport a la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) per aconseguir un cabal ecològic per al riu.

«Els estats han de ser honestos a l’hora d’identificar les problemà tiques relacionades en la gestió de l’aigua, perquè continuar així no és viable», va insinuar Sergey Morozo, de WWF. En aquest sentit, Depous va fer una comparació amb la crisi econòmica actual: «No podem continuar gastant l’aigua que no tenim, així com no podem gastar diners si no en tenim».

Segons la portaveu de la PDE, Susanna Abella, la visita d’ahir demostra que a les Terres de l’Ebre «no estem sols en la defensa del territori». Abella va recordar que el govern espanyol encara no ha presentat els plans de conca que preveu la directiva marc de l’aigua i els representants internacionals tampoc no ho van passar per alt. Quim Pérez, d’Ecologistes en acció, va explicar que presentaran una queixa d’à mbit europeu sobre aquesta situació, i Peter Depous va assegurar que la seua organització fa un seguiment «exhaustiu» de l’aplicació de la directiva marc i fins i tot es preveu la redacció d’un informe per al 2012 que avaluï la qualitat del procés d’implementació. «Sabem que hi ha Estats que han de fer esforços per aplicar la directiva, i estem disposats a trobar solucions comunes», va apuntar Depous, tot fent referència a l’Estat espanyol.



Compartir 
Vídeos de la repintada d’un mural a Amposta per la Plataforma en Defensa de l’Ebre.
26-abril-2010 Escrit dins de: General | No hi ha comentaris » 
Un altre acte de la Plataforma per reivindicar la continuïtat de la lluita antitransvasista i recordar la manifestació del dia 30 de Maig a Barcelona.



Vídeo Lluís Comí



Vídeo: Lluís Itarte



Compartir 
Repintada del mural de la plaça del Poador
22-abril-2010 Escrit dins de: Activitats, General | No hi ha comentaris » 
El diumenge 25 d’abril a les 11,00 h repintada del mural de la PDE a la plaça del Poador d’Amposta. (al costat del pont penjant).

hi haurà refrigeri per als assistents.



Compartir 
Vídeos: Acte visita a la bassa d’Osera.
21-abril-2010 Escrit dins de: Activitats, General | No hi ha comentaris » 
La Plataforma en Defensa de l’Ebre denuncia irregularitats en el procés d’execució del canal Xerta-Sénia, en relació a la construcció de la bassa A, la més elevada, del primer tram de l’obra que està  dintre dels límits del Parc Natural dels Ports, zona declarada com a Lloc d’Importà ncia Comunità ria (LIC), inclosa dins la Xarxa Natura 2000 i inclosa dins del Pla d’Espais d’Interès Naturals (PEIN).
La Declaració d’Impacte Ambiental no va tenir en compte que aquesta bassa, situada al costat de la històrica bassa d’Ossera, es trobava en un paratge natural singular i que la seva construcció pot afectar als elements naturals que han servit per declarar-la com a zona protegida.
Segons indica la llei d’Espais Naturals, els espais qualificats com a sistemes d’espais lliures, zones verdes o similars no poden ser objecte d’usos o transformacions que no siguin congruents amb la seva natura d’espai natural i l’administració ha d’adequar les seves actuacions per controlar l’impacte produït per aquest tipus d’obres o activitats.
En aquest sentit la Plataforma en Defensa de l’Ebre denuncia aquesta construcció feta sense haver-ne avaluat l’impacte ambiental i que pot destruir els valors ambientals del paratge que són els que han servit per declarar-lo com espai natural protegit.
El canal Xerta-Sénia és una de les obres mes controvertides de les Terres de l’Ebre des del seu inici a finals dels anys 60 com a canal del Generalísimo i que havien de transvasar aigua de l’Ebre fins a la siderúrgia de Sagunt.

Primer vídeo



Posteriorment aquest projecte ha estat durant 40 anys actuant com a reclam en cada campanya electoral, transformant-lo en un canal de regadiu. No és fins a la llei del Pla Hidrològic Nacional del PP de l’any 2000, quan es dona concessió d’ús d’aigua i es projecta ser utilitzat com a canal per al transvasament cap al País Valencià , Múrcia i Almeria.
La derogació del transvasament no va impedir que continués aquesta obra, plantejada ara com un canal de regadiu, però que tal i com ha denunciat en infinitat d’ocasions la Plataforma en Defensa de l’Ebre, és el primer pas per al transvasament tal i com estava previst en la llei del PP. Prova d’aquest fet són les continuades declaracions polítiques i socials des del País Valencià  i la proposta de canvi dels límits de la Demarcació de l’Ebre fins al Sénia.

Segon vídeo:



A més a més, aquest projecte està sobre dimensionat per a les necessitats reals de la zona, on en tots aquests anys ja shan posat en regadiu entre 6.000-8.000 hectà rees amb una aigua assegurada de major qualitat i disponibilitat procedents de pous. Tampoc existeix un pla de regadius, ni un cens rigorós de regants, ni se sap quin serà el cost que tindrà per als regants, el que porta a pensar que un cop acabada lobra es donaran excedents i que aquests no seran un altra cosa que transvasaments més enllà de la Conca de lEbre tal i com sha expressat en multitud docasions des de determinats sectors del País Valencià .

Tercer vídeo



Vídeos: Lluís Comí.

I un darrer vídeo, de Lluís Itarte, al qual us enllacem





Compartir 
Videos de la presentació de la denúncia de determinades obres del canal Xerta-Sènia
21-abril-2010 Escrit dins de: General | No hi ha comentaris » 
Primer vídeo de tres que són la presentació de la denúncia de determinades obres del canal Xerta-Sénia a la Guà rdia Civil.
Dimecres, 14 d’abril, Tortosa.



Segon vídeo



Tercer vídeo



Vídeos: Lluís Comi



Compartir 
Acte-visita a la bassa d’Ossera
15-abril-2010 Escrit dins de: General | No hi ha comentaris » 

Aturem el transvasament cap al sud !!!

acte-visita bassa d’Ossera
( canal Xerta-Sènia-Castelló )

diumenge dia 18 d’Abril

a les 11 hores concentració aparcament antic Sabeco de Tortosa
a les 12 hores trobada a la bassa d’Ossera



Compartir 
« Entrades anteriorsa.. Adreça electrònical

     
  Vista prèvia | Powered by FeedBlitz 
  b..  Baixa't l'Avant Projecte de Pla de Conca de l’Ebre
  c.. Translator
                
                
                
                
        By N2H 

  d..  Plataforma Defensa de l'Ebre
    a.. Xerrada a Jesús: El nou pla de conca
    b.. Xerrada a Camarles: El nou pla de conca
    c.. Xerrada a Benifallet: El nou pla de conca.
    d.. Sequia i canvi climà tic
    e.. Dia Mundial de les Zones Humides.Xerrades divulgatives
    f.. Dia Mundial de les Zones Humides. Acte reivindicatiu
  e.. Categories
    a.. Activitats 
    b.. Articles 
    c.. Documents 
    d.. General 
    e.. Notícies 
  f.. PÃ gines
    a.. Activitats 
    b.. Descà rregues 
    c.. Manifestació 18 de maig 
    d.. PDE in English 
    e.. Quant a 
  g.. entitats
    a.. CANC 
    b.. FNCA 
    c.. GEPEC 
    d.. Llista ebrencs 
    e.. Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia 
    f.. Web antiga PDE (Fins 2008) 
  h.. multimèdia
    a.. Fotos de J. Panisello 
    b.. Videos de Lluís Comí 
  i.. Etiquetes
  Activitats aigua ambiental Amposta 18-05-2008 articles d'opinió assemblea azul cabal canc caudal cementiri centrals nuclears Conca cuenca cuencazul defensa Dia DMA Documents ebre ebro ecologic estadístiques imatge interconnexió manifestació mitjans de comunicació mobilització mundial Notícies nuclear pde Pla plataforma premsa riu Roda premsa rodes de premsa terres Tortosa transvasament video videos xerta-sénia à udio 
  j..  Ara a l'Ebresfera
    a.. un altre arbreamb el peu esquerre
    b.. UK elections, i Blue dels Fine Young CannibalsTannu Tuva
    c.. 342.- La troballa arqueològica365 contes
    d.. Aquesta és la nova imatge de La Plana Rà dio al mónLa Plana Rà dio
    e.. Els Contes de Muniatto a la Fira del Llibre Ebrenc 2010Serretllibres.com
    f.. Aquesta és la nova imatge de La Plana Rà dio al mónLa Plana Rà dio
    g.. Rita Hayworth - Put The Blame On Mametens un racó dalt del món
  k.. Arxius
     Seleccionar mes maig 2010 abril 2010 març 2010 febrer 2010 gener 2010 desembre 2009 novembre 2009 octubre 2009 setembre 2009 juliol 2009 juny 2009 maig 2009 abril 2009 març 2009 desembre 2008 novembre 2008 octubre 2008 setembre 2008 juliol 2008 juny 2008 maig 2008 abril 2008 
  l.. Meta
    a.. Identificar-se 
    b.. RSS de les entrades 
    c.. RSS dels comentaris 
    d.. WordPress.org 
  m.. Gadgets

  Afegeix el Bloc de la Plataforma en Defensa de l'Ebre a la teva pà gina d'iGoogle. 

  n.. o.. Espai cedit per
  Cal tenir Flash Player 9Plataforma en Defensa de l’Ebre is proudly powered by WordPress | Design by Bob | Top 
Tancar 
  a.. Web Social 
  b.. E-mail 
  a.. facebook 
  b.. del.icio.us 
  c.. latafanera 
  d.. remoume 
  e.. ebre 
  f.. meneame 
  g.. Digg 
  h.. Furl 
  i.. Netscape 
  j.. Yahoo! My Web 
  k.. StumbleUpon 
  l.. Google Bookmarks 
  m.. Technorati 
  n.. BlinkList 
  o.. Newsvine 
  p.. ma.gnolia 
  q.. reddit 
  r.. Windows Live 
  s.. Tailrank 
Enviar E-mail
  a.. eMail destinatari:  
  b.. El teu nom:  
  c.. El teu eMail:  
  d..  
   
-------------- segent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0001.htm 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/gif
volum: 115 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0002.gif 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 18608 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0042.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/jpeg
volum: 24690 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0005.jpeg 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/jpeg
volum: 125666 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0006.jpeg 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/jpeg
volum: 90586 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0007.jpeg 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/jpeg
volum: 114166 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0008.jpeg 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/jpeg
volum: 83083 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0009.jpeg 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/gif
volum: 74198 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0003.gif 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 398 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0043.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 420 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0044.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 592 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0045.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 472 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0046.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 554 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0047.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 806 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0048.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 545 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0049.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 545 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0050.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 469 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0051.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 420 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0052.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 408 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0053.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 420 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0054.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 487 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0055.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 462 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0056.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 476 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0057.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 524 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0058.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 495 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0059.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 489 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0060.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 503 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0061.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 374 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0062.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 495 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0063.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 542 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0064.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 512 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0065.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 431 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0066.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 380 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0067.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 465 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0068.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 508 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0069.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 423 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0070.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 562 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0071.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 510 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0072.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 446 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0073.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 600 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0074.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 429 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0075.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 480 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0076.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 492 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0077.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 432 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0078.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 514 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0079.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 481 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0080.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 532 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0081.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 664 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0082.png 
-------------- segent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: no disponible
Tipus: image/png
volum: 3341 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/quideuaquitarragona/attachments/20100508/d1956fa7/attachment-0083.png 


Més informació de la llista de correu Quideuaquitarragona