[Quideuaquitarragona] reunio sobre forum social catala

Rebeca Tomás retosmayahoo.com
Dme Mar 11 04:42:00 CET 2009


No se si ho heu llegit a la llista pero l'Arcadi ha enviat un correu convocant una reunio per parlar del tema que vam tractar l'altre dia a TGN: El forum social catala. Per si algu s'anima, es el dia 25 de marc.
Petons


Carta de l'Arcadi sobre el FSCat:


Benvolguts/des amics i amigues,

Després de la bona experiència que penso va suposar per tots nosaltres l'organització del Fòrum Social Català el 2008, on vam aconseguir generar contactes, articulacions i aprenentatges entre organitzacions i moviments d'una gran diversitat i de moltes parts de Catalunya, i recollint la demanda que d'una bona part dels que participem als Fòrums ha sorgit des de la nostra tornada del darrer FSM a Belém, us voldria convocar a posar-nos mans a l'obra per l'organització del segon Fòrum Social Català.

Em sembla bé fer aquesta convocatòria perquè l'any 2010 tampoc hi haurà FSM centralitzat, sinó que es tornarà a deixar la iniciativa als fòrums socials locals, perquè apropin i visquin l'esperit del Fòrum als que no tenen la sort de participar en les seves convocatòries mundials. I més encara en aquest moment històric, de crisi, que fa més que possible, urgent i necessari, que busquem, trobem i implantem alternatives que facin del món un lloc més just per tothom.

Així doncs, us convoco a una primera reunió per debatre la possibilitat d'embarcar-nos en l'organització del II Fòrum Social Català, si ens sembla a totes i tots una bona idea.

La reunió tindrà lloc el dimarts 25 de març a partir de les 19h a la seu de Justícia i Pau, c/ Rivadeneyra 6, 10é de Barcelona. 


      ¡Sé el Bello 51 de People en Español! ¡Es tu oportunidad de Brillar! Sube tus fotos ya. http://www.51bello.com/


Més informació de la llista de correu Quideuaquitarragona