[Qui-deu-a-qui] Fwd: "Independents de qui?" presentació informe 15 octubre

iolanda fresnillo @ifresnillo ifresnillo en riseup.net
Dom Oct 12 19:09:06 UTC 2014


La PACD us convida a descobrir el contingut de l'informe complet sobre el #DeuteCatalà dins la campanya #IndependentsDeQui
View this email in your browser

Hola companyes,

Com potser ja sabeu per les xarxes socials i per alguns articles apareguts a premsa, la PACD ha endegat la campanya Independents de qui? amb l’objectiu de situar, de forma crítica i rigorosa, la qüestió del deute en el debat sobre el dret a decidir i la independència.
 
Hem creat la web independentsdequi.cat per a visualitzar les dades del deute català que ofereix informació més detallada que la web de transparència de la Generalitat de Catalunya. També hem elaborat un informe sobre deute català que presentem oficialment aquest dimecres 15 d’octubre a les 19h al Pati Llimona (C/ del Regomir 3, 08002 Barcelona) amb dues persones vinculades a Sanitat i el sector elèctric.
 
Us escrivim per convidar-vos a la presentació de l’informe del dia 15, però sobretot per dir-vos que ens agradarà que us feu vostra la campanya i la informació; i que participeu activament en l'ús i difusió de les les dades de què disposem i que resulten molt rellevants que poden obrir vies de cooperació amb altres persones i col·lectius. 
 
 
Una abraçada!
Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute
 
independentsdequi.cat
auditoriaciudadana.net
 
@Indepesdequi
@AuditoriaBCN
 
Esdeveniment de Facebook 
 This email was sent to ifresnillo en riseup.net 
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute - PACD · Carrer de les Tàpies, Barcelona, Espanya · Seu de la Federació Catalana d'ONG · Barcelona, Catalunya 08001 · Spain 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20141012/76625c97/attachment-0001.html>


More information about the Qui-deu-a-qui mailing list