[Qui-deu-a-qui] 21 d'abril MARXA/BICICLETADA PER LA SOBIRANIA ALIMENTARIA ATUREM EUROVEGAS - Salvem el Delta del Llobregat"

Topo, Sudaka sudakatopo en laquimera.org
Vie Abr 6 17:49:16 CEST 2012


Com sabeu, el Parc Agrari del Baix Llobregat és l’espai agrari més important de l’Àrea metropolitana de Barcelona. 

Per qui pensem que una ciutat amb futur ha de tenir espais verds i agrícoles i que la major part dels aliments haurien de ser de proximitat és inadmissible que la millor terra que encara es conserva com a agrícola, sigui posada al servei de l’especulació, tant per macroprojectes com l’Eurovegas o altres del mateix estil. Significa una pèrdua irreversible des del punt de vista ecològic i de qualitat de vida per totes les persones que vivim en aquesta zona.  
  
ASAC des de de la “Plataforma Aturem Eurovegas ‘Salvem el Delta’”  convoca aquesta marxa/bicicletada contra Eurovegas dins de la Setmana Internacional de Lluita Camperola i per la Defensa de la Terra Agrària. 


MARXA/BICICLETADA el 21 d’abril que sortirà des de Barcelona, fins al Parc Agrari del Baix Llobregat; espai amenaçat pel projecte Eurovegas,  proposada,  per l’Aliança per la Sobirania Alimentaria de Catalunya (ASAC)

Es realitzaran marxes/bicicletadas sobre el territori, provinents de cada un dels municipis afectats pel projecte i des de Barcelona. 

****Dinar popular a les basses de Cal Dimoni, al mig de la plana agrícola del Delta del Llobregat. (Zona d'Especial Protecció d'Aus). 


http://www.alianzasoberanialimentaria.org/index.php

http://aturemeurovegas.wordpress.com


http://sosdeltallobregat.wordpress.com/


.


Salud, alegría y agroecología
Topo


 "Debemos tener la mente abierta. Pero no tanto, como para que se nos caiga el cerebro."  
Richard Feynman

Recordatori: MARXA el 21 d’abril que sortirà des de Barcelona fins al Parc Agrari del Baix Llobregat; espai amenaçat pel projecte Eurovegas,  proposada,  per l’Aliança per la Sobirania Alimentaria de Catalunya (ASAC)

http://www.alianzasoberanialimentaria.org/index.php   
 
..


http://sudakatopo.wordpress.com/  


More information about the Qui-deu-a-qui mailing list