[Qui-deu-a-qui] Idees i tasques per la festa Aniversari consultadel deute

Rica Garcia rica en descweb.org
Mar Feb 9 10:13:02 CET 2010


merci Iolanda i fins la tarda!, rica 
  ----- Original Message ----- 
  From: Iolanda Fresnillo 
  To: qui-deu-a-qui en llistes.moviments.net 
  Sent: Monday, February 08, 2010 1:38 PM
  Subject: [Qui-deu-a-qui] Idees i tasques per la festa Aniversari consultadel deute


  Hola a tothom

  Us envio les notes de la reunió que vam fer el divendres per preparar la festa (i logística del encuentro estatal) del 13 de març de 2010, pel 10è aniversari de la consulta del deute.
  Aprofito per recordar que demà tenim reunió de qui deu a qui .... a les 19.30 h a setem, oi?

  FESTA I LOGÍSTICA ENCUENTRO

  ESPAIS
  Estem pendents de confirmació final però sembla que ho farem al Centre de Sant Pere Apòstol (www.centresantpere.com), al carrer sant pere més alt 25 (ciutat vella). Allà hem reservat l'auditori i el teatre (aquest fins a les 2 de la matinada). Hi ha Bar per poder fer cafès i dinar al mateix centre. 
  Han de ratificar-ho a la junta. Si fos que no reservaríem al centre Cívic La Sedeta

  ESQUEMA HORARI
  Vam repassar l'esquema horari per veure les necessitats d'espais i logística de dinars:
  - 10 a 14 h Formació a l'Auditori (veure si tenim un espai amb cadires mobibles) - amb pausa cafè al Bar del centre per no haver-nos de liar fent cafès
  - 14 a 15 h Dinar al bar del centre (menus o bocates, segons preus)
  - 15 h Accció (veure més avall la nova proposta de fer una acció)
  - 16 a 20 h Encuentro - si cal es pot fer una pausa cafè al Bar
  - 21 a 22.30 h Sopar (càtering), vídeo/fotos i altres performances d'aniversari (veure més avall per detalls)
  - 22.30 a 02.00h Festa amb musiqueta enllaunada (DJ - no concerts) 
  - 02.00 a ???? - Buscar un lloc de seguir la festa per que els qui vulguin seguir no s'hagin de desperdigar

  ACCIÓ
  Va tornar a sortir la idea d'aprofitar per fer una acció i vam plantejar la possibilitat de recuperar una acció dels temps de la Consulta del Deute. La idea seria tornar a fer l'acció dels globus i els mahons simbolitzant el deute, sobre un mapamundi - veure foto aquí - Després de dinar aniríem a la Pl. de la Catedral (a 3 minuts del centre), desplegaríem un mapamundi al terra, i aniríem col·locant els mahons amb un globus d'heli (per a que pugui volar) a sobre dels països endeutats amb l'Estat espanyol. Els globus tenen el nom del país, els mahons la xifra del deute. Algú que simbolitza la societat civil va deslliurant els globus del pes del deute, tallant la corda, i deixant que els països segueixin el seu camí lliures de deute - vam dir de fer alguna cosa especial amb Haití ... Demanarem a la gent de Madrid si ens vol ajudar a preparar-ho. 

  ANIVERSARI I FESTA
  Començaria una hora després d'acabat l'encuentro, per deixar temps a descansar i preparar-ho tot. El menú seria:
  - Anecdotari - s'enviarà un missatge demanant que la gent ens enviï anècdotes d'aquests 10 anys de mobilitzacions contra el deute. Una nena de 10 anys (o una de nosaltres disfressada) anirà explicant les anècdotes d'aquests 10 anys ... i al final tindrà el pastís d'aniversari.
  - Fotos - es farà un muntatge amb fotos, incloent un homenatge especial a aquells que ens han deixat aquests anys (Andres Arcos i David Luque). L'Audrey i el Sergi s'ocuparan de fer el muntatge. La Iolanda recopilarà les fotos en un primer moment
  - Vídeos  - s'intentarà trobar vídeos divertits d'aquests 10 anys, com el vídeo dels nois de la cuca amb la Mari Pau Huguet o el del Palomino abans de la Consulta ... per passar algun trosset. 
  - Pósters - Es recopilaran pósters de mogudes d'aquests darrers 10 anys per decorar les parets de l'espai de la festa - També es planteja fer banderoles amb fotos d'accions d'aquests 10 anys
  - Sopar - Es demanaran 2 pressupostos de càtering pel sopar (iolanda - Eva Lavega , Platera a Pere?). Es vendran tiquets per avançat als qui vulguin quedar-se a sopar i es tindran uns quants més de marge. El tema és que una setmana abans aproximadament hem de saber quants serem pel sopar ... El sopar serà de pica-pica a peu dret. 
  - Barra - tindrem barra amb cervesa artesana de producció local (montseny o almogàver), mojito casolà de comerç just, sucs artesans, aigua i, potser, vi. 
  - Un cop acabat el sopar, fotos, vídeos, anecdotari ... passem a la festa amb música. Hi ha 3 opcions de DJ, als qui demanarem confirmació en aquest ordre: DJ Clarinet (Clara Cal Cases), DJ Pepinyo (Josep Prat, Grans Superfícies ... ), DJ Melonet (Xavi Meler Ateneu Rosa de Foc). 

  TEMES LOGÍSTICS
  - Allotjament: Tothom ha d'enviar a la Griselda (gpinero en ono.com) quants llocs té per acollir gent a casa seva per dormir. L'Audrey (audrey.esnault en odg.cat) recopila les inscripcions i necessitats de dormir (s'haurà d'insistir telefònicament als nodes que necessitem aquesta informació). 
  - Esmorzar, dinar i berenar:  aquests àpats els faríem al bar del centre. Quan ens confirmin demanarem preus. Podem demanar al bar cafè i tè de comerç just si el portem nosaltres 
  - Sopar: el sopar el faríem amb càtering de pica-pica, i la gent l'hauria de pagar amb un tiquet. Platera i Iolanda demanen pressupostos
  - Barra: Iolanda demana pressupost de la Cervesa i els sucs (associació pagesos artesans). Audrey? s'ocuparà dels ingredients del mojito. Haurem de fer uns horaris de torn de barra
  - Difusió: Es farà un primer mail a quiendebeaquien i contactes propers per demanar fotos, vídeos, pósters i anècdotes, i que es guardin la data (aquesta setmana). Es farà un flyer de difusió general (llistes moviments socials, mails base dades consulta, contactes ...) quan tinguem tot confirmat (2 o 3 setmanes abans). Si es fa acció es farà convocatòria de premsa a l'acció. 
  - Recopilació material i informació: la iolanda envia primer mail de difusió/recopilació de material i envia fotos a Audrey i anècdotes a Platera.

  Això és tot de moment

  Petonets

  Iolanda

-- 
Iolanda Fresnillo
Observatori del Deute en la Globalització
www.odg.cat
iolanda.fresnillo en odg.cat
93 301 17 93
C. Girona 25 principal
08010 Barcelona


------------------------------------------------------------------------------


  _________________________________________
  web de la campaña :
  www.quiendebeaquien.org  
  Qui-deu-a-qui mailing list
  _______________________________________________
  para modificar o dar de alta o baja tu subscripción :
  http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/qui-deu-a-qui
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20100209/87b9c779/attachment-0001.htm 


Más información sobre la lista de distribución Qui-deu-a-qui