[Qui-deu-a-qui] IMPORTANT acte d'equador, proposta per postposar

sergi torner fernandez sergitorner en yahoo.es
Mie Mar 4 13:43:53 CET 2009


Hola a tothom:
Confirmat que tenim lloc a Setem el dia 17 de març a les 19:30.
Una abraçada

--- El mié, 4/3/09, Iolanda Fresnillo <iolanda.fresnillo en odg.cat> escribió:

De: Iolanda Fresnillo <iolanda.fresnillo en odg.cat>
Asunto: [Qui-deu-a-qui] IMPORTANT acte d'equador, proposta per postposar
Para: qui-deu-a-qui en llistes.moviments.net
Fecha: miércoles, 4 marzo, 2009 11:08


Hola gent,

Ahir ens vam veure unes quantes de nosaltres a l'acte sobre el crèdit a la FCONGD (per cert, molta gent!) i vam estar parlant de l'acte d'Equador que, com deia en l'anterior missatge, ha quedat una mica pobre sense ningú d'Equador, de la Comissió d'Auditoria ni del Consolat/Embaixada, per la presentació dels resultats de l'auditoria i l'informe. 

Vam proposar no cremar ara el cartutxo de fer ara amb presses un acte fluixet sobre Equador i deixar-ho per més endavant, bé quan tinguem l'oportunitat de tenir la presència d'algú que cridi l'atenció i sigui interessant (per exemple, a finals de maig passa per Madrid l'Alberto Acosta, ex-president de l'Assemblea constituent i ex-ministre d'energi d'Equador, i intentarem que passi també per Barcelona) o quan per l'actualitat sigui més interessant fer-ho (per exemple, el 26 d'abril hi ha eleccions a Equador ...o quan el govern de Correa faci algun altre moviment amb el deute).

La proposta és doncs de postposar l'acte públic, però buscar una data que ens vagi bé a moltes de nosaltres, més a la gent de les nostres entitats, per fer una formació interna sobre com ha anat l'auditoria d'Equador, quin ha estat el procés, quins problemes i obstàcles ha tingut, quins els resultats, especialment pel que fa als casos de deute amb l'Estat espanyol, i quines les accions que ha pres el govern de Correa sobre el deute il·legítim. Seria agafar una tarda de dilluns o dimarts i fer una sessió interna, per socialitzar totes les informacions que tenim sobre aquest cas històric, però sense cremar de forma prematura la possibilitat de fer un acte públic per difondre'n els resultats. 

Ahir la gent que vam consultar va estar d'acord. Esperem que us sembli bé la proposta. Audrey, pots contactar tu amb la FCONGD o amb Setem per a que cancel·lin la reserva de sala pel dia 12?

També vam dir que, com que aquesta setmana hi ha hagut l'acte del crèdit, i la setmana passada reunió, deixem la propera reunió tal i com estava fixada, pel 17 de març a les 19.30 h, a Setem (podeu confirmar que tenim lloc a Setem?). El tema de la reunió, tal i com vam dir, serà monogràfic, per definir l'estratègia davant les lleis FAD/CESCE i comentar les propostes de la comissió de lleis. 

Fins aviat,

Iolanda
-- 
Iolanda Fresnillo
Observatori del Deute en la Globalització
www.odg.cat
iolanda.fresnillo en odg.cat

*******************************************
Nova adreça: C. Girona 25 principal, 08010 Barcelona
Nou telèfon: 93 301 17 93
Nou domini: odg.cat
*******************************************_______________________________________________
web de la campaña :
www.quideuaqui.org

Qui-deu-a-qui mailing list
Qui-deu-a-qui en llistes.moviments.net
http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/qui-deu-a-qui



      
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20090304/b0fe5858/attachment.htm>


Más información sobre la lista de distribución Qui-deu-a-qui