[Qui-deu-a-qui] reunió avui QdQ - discussió tema crédit

Rica Garcia rica en descweb.org
Mar Abr 14 13:23:38 CEST 2009


Hola genteta !! qué tal les vacances ??? .. avui vindré una miqueta tard..  cap a les 20:00 (tinc metge amb la més gran , tan aviat pugui marxo cap a la reunió).. com que avui tindrem la discussió sobre el tema crédit li he comentat a la Iolanda per tal de que pugueu començar amb un altre tema. 

I bé , per la dicussió per construir el nostre posicionament Qdq sobre "el crèdit com a eina per al desenvolupament".. la Gemma ja us va enviar tant la convocatòria del dia 5 de maig com les actes de la primera sessió del dia 3. Aixi doncs, pel 5 de maig hauriem de porta el posicionament de Qdq per la discussió amb la gent de la plataforma (federacions/coordinadores).. amb aquest objectiu , per tal de ordenar la discussió de avui, us proposem els seguents punts (que van sortir de la primera sessió) : 

- El crédit fora de l´AOD (aquest ja es un posicionament QdQ, per tal no més es tractaría de argumentar-ho ) 
- El crédit i el model de ¨desenvolupament¨?  
- El crédit per  grups locals sota determinades condicions podria ser considerat bon instrument? 
- Altres punts que considereu no van sortir.. 

Us demanaríem que us puguesiu llegir les actes de la primera sessió (adjunt) i penseu posicions/arguments sobre aquests punts . Amb el que surti avui, construirem un document proposta amb el nostre posicionament pel ok definitiu a la seguent reunió QDQ (28 abril) .. Fins la tarda, una forta abraçada, rica 



Rica Garcia
Observatori Desc Barcelona
Telf: +34 933026882
www.descweb.org 
----- Original Message ----- 
From: FCONGD 
To: AUTOFCONGD 
Sent: Thursday, April 09, 2009 2:19 PM
Subject: SEGONA JORNADA FORMACIÓ SOBRE EL CRÈDIT


SEGONA SESSIÓ 

JORNADES DE FORMACIÓ SOBRE EL CRÈDIT COM INSTRUMENT DE COOPERACIÓ AL SUD: LIMITS I POTENCIALITATS  
DIMARTS, 5 DE MAIG, A LES 19 HORES (C. Tàpies, 1-3. Barcelona).

L'objectiu de les jornades és poder disposar d'argumentari sobre les avantatges i desavantatges del crèdit com a instrument de desenvolupament pels països empobrits 

 
La primera jornada es va realitzar el passat 3 de març, i va ser convocada per la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans; Federació Catalana d'ONG per la Pau; Coordinadora d'ONG per al Desenvolupament, la Defensa dels Drets Humans i la Pau de Tarragona; Federació Catalana d'ONG per al Desenvolupament, i Campanya "Qui deu a Qui?", una taula rodona sobre "El crèdit com a instrument de desenvolupament als països empobrits: límits i potencialitats" amb la participació de:

Àngel Font i Vidal, director de l'Àrea d'Inclusió Social - Fundació Caixa Catalunya. 

Carlos Ballesteros Garcia,  economista  i professor de la Universitat Pontifícia de Comillas, Madrid i Juan Garibi, director Desenvolupament Fiare (País Basc) Banca Popular Ètica.

 
Us convoquem ara per a la segona sessió de reflexió interna : dimarts, 5 de maig, a les 19 hores, al carrer Tàpies 1-3 (seu de les federacions de Pau , Drets Humans i Desenvolupament ) . Per treballar aquesta sessió de reflexió interna caldrà una feina de debat previ a l'intern de les organitzacions de la plataforma . Aquesta sessió servirà per exposar els posicionaments col·lectius no individuals des de els diferents membres de la plataforma i construir l'argumentari. 

Adjuntem el resum de la primera sessió (versió en castellà) i en breu us enviarem un document bàsic amb els principals debats/arguments que van sortir de la primera reunió. 

Us agrairíem confirmació de la vostra participació a la sessió del dia 5 de maig, a l'adreça de correu electrònic fcongd en fcongd.org


 

Al següent link trobareu uns dossiers per disposar de més informació sobre el tema i el resum de la primera jornada de formació. 
http://www.quiendebeaquien.org//kitbcn/acto2009.htm

 

 

 
 
 
 
 

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20090414/70c04688/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Taula Rodona - complet 3 de març.doc
Type: application/msword
Size: 75264 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20090414/70c04688/attachment-0001.doc>


Más información sobre la lista de distribución Qui-deu-a-qui