[Qui-deu-a-qui] acta 9setembre2008 Setmana Deute

Rica Garcia rica en descweb.org
Mie Sep 17 10:24:14 CEST 2008


Ei Iolanda , gràcies per les noticies.. oido cocina, ara parlo amb el equip 
taula 3 per acabar de enllestir-ho però crec que já pots dir a la Solange 
que casi al 100% que contem amb ella..

Carla, Elena, Audrey : estic trucant als vostres tfnos i esteu comunicant 
tota la estona....truqueu-me guapetones !!!!!..petons i bon viatge Iolanda, aprofita i 
ens expliques a la tornada!!( si veus a la gent de CDES , sis plau , molts 
records meus!)
i més petons, rica


Rica Garcia
Observatori Desc Barcelona
Telf: +34 933026882
www.descweb.org 
  ----- Original Message ----- 
  From: Iolanda Fresnillo 
  To: Elena Romagosa 
  Cc: qui-deu-a-qui en moviments.net ; zinounger en yahoo.fr ; teknecian en yahoo.es ; cecilia.valdez.diez en gmail.com ; merseroca en hotmail.com 
  Sent: Tuesday, September 16, 2008 10:15 PM
  Subject: Re: [Qui-deu-a-qui] acta 9setembre2008 Setmana Deute


  Hola!!!

  Quin gust llegir com avança tot!!! Sabeu que Barcelona és l'enveja del moviment internacional de deute? ahir vaig passar fotos de les accions de la setmana del deute de l'any passat durant la sessió dedicada a la setmana d'acció d'aquest any en el marc de la reunió Sud-Nord sobre deute il·legítim a la que he tingut l'enorme plaer d'assistir ... i la gent va flipar amb nosaltres!!! som les millors!!!!

  Us envio una mini-proposta per a que la discutiu, tot i que crec que no arribarà a temps per la diferència horària ... Resulta que m'he assabentat que la Solange, del Comité pour l'Abolition de la Dette de Costa d'Ivory estarà per Espanya a partir del 20 d'octubre convidada per la marxa mundial de dones ... diu que si ens interesés pot avançar el viatge per participar a la nostra setmana del deute ... la gent de Justicia i Pau la coneixeu, la vau portar l'any passat o l'altre a les jornades d'africa ... jo crec que es una molt bona opcio per parlar de moviments socials i cooperacio o simplement de deute ilegitim a africa ... pero no se fins a quin punt esta tancat el programa, si tenim opcio de traduccio (ella parla frances), i si us sembla be, pel que li he dit que la setmana vinent li diriem alguna cosa. Si ens interesés podem parlar amb la marxa de dones a veure si elles segueixen assumint tota la despesa del viatge intercontinental i nosaltres només el viatge estatal (no sabia a quina ciutat estaria, pero li semblava que a prop de Madrid).
  Suposo que tambe hem de considerar costos d'allotjament ...

  Aqui us ho deixo ... us envio en breu els dos comunicats sobre deute a Equador i Haiti que s'han aprovat a la campanya internacional de deute ilegítim. Tinc moltes ganes de poder compartir amb vosaltres aquesta experiencia, perque per primer cop he sentit que formem part d'una campanya internacional que camina junta en la mateixa direcció ... 

  Torno divendres ... ens veiem aviat!!!

  petonets
  iolanda

   
  2008/9/15 Elena Romagosa <elenaromagosa en gmail.com>

    Bon dia a tothom,
    tot seguit l'acta de dimarts passat (i disculpeu la tardança, sóc una impresentable....ho sé!.....espero que hagueu passat una bona diada!)

    *Assistents: Gemma-QdQ, Carla-QdQ, Audrey-QdQ, Eulàlia-Justícia i pau, Griselda-QdQ, Cecilia, Ousseynou-Coord Senegalesos, Xavier- Obj DMil·leni, Sergi-QdQ, Josep-Setem, Mercè-Setem, Nina-Setem, Miquel-ODG, Emili-Setem, Luís-QdQ i Elena-QdQ.

    PRÒXIMA REUNIÓ: DEMÀ DIMARTS 16 DE SETEMBRE A LES 19:30H AL SCI

    1) Situació actual de la Setmana del Deute:

    - es fa un resum de les anteriors reunions a barcelona així com del ritme de les accions descentralitzades
    - s'acorda definitivament els temps: tres taules dijous 16 d'octubre(18-21h) / divendres 17 (18-21h) / dissabte 18 (17:30-20h) i desprès el concert de percussió (de 20 a 21h del dissabte)
    *s'intentarà negociar que ens deixin fer el concert al pati. la Carla s'encarrega de parlar-ho a la vegada que reservar definitivament l'aula magna i preguntar si es poden posar les expos a l'entrada.
    - espais: dij i div a la sala capella del edifici central UB ( pl.Universitat) / pel dissabte teniem prereservada l'aula magna pagant 320€ (porter auxiliar tècnic audiovisiuals). S'aprova pagar i tenir l'aula magna.
    - finances: actualment tenim aprox un saldo de 2.800€ (1.300€ aprox del remanent any passat / 1.000€ donatiu EdPac / 500€ donatiu ODG). S'acorda que demanarà, igual que l'any passat contribucions a les entitats participants i adherides. La comissió de finances la formen la Griselda i en Luís. 
    - S'acorda encarregar el disseny dels cartells/tríptics al nacho (ODG)
    - Continguts:l'ordre acordat de les taules és: 

    1.Deute Il·legítim-expoli RRNN-Àfrica (antiga núm 2), 
    2. Comerç-Sob Alimentària-Migracions-Àfrica (antiga núm1), 
    3. Coop internacional vs moviments socials (antiga núm 3)

    Les comissions de continguts hauran de posar fil a l'agulla ja que el DIA 20 D'OCTUBRE CAL TENIR TOT EL PROGRAMA TANCAT. És molt important que cada comissió envïi els pressupostos sobre els ponents (viatges, possibles traduccions...) a la Griselda (gpinero en menta.net) per a que ella vagi quadrant números. 
    - Comissió de Difusió: s'hi afegeixen en Sergi, Josep, l'Audrey i la Cecilia (ja hi eren en Josep Mª, Luís, la Mercè i l'Elena). Les tasques prioritàries ara mateix són fer difusió entre entitats africanes que no estan en contacte amb els cercles habituals (tant per a que vinguin a les reunions com per adherir-se, venir i fer difusió de la setmana del deute. 
    *Els minyons escoltes ens han demanat un anunci de tota una plana per aquesta setmana (passada!). Ho gestionen tot la gemma i l'Emili degut a la rapidesa.
    - es comenta la possibilitat de fer video-conferències enlloc de portar els ponents físicament.
    - S'acorda que es farà un cd de materials igual que l'any passat. cada comissió ha de fer proposta de materials
    - del 18 al 25 d'octubre la coord de senegalesos organitza la Setmana africana. Es buscaran ponts de conexió i col·laboració. 

    *per facilitar la comunicació les persones que no estan al llistat de QdQ els afegirem automàticament. Un cop acabada la Setmana del deute si ho desitgen els donarem de baixa de la llista. gràcies. 

    *PROPERA REUNIÓ: DIMARTS 16/09/08 A LES 19:30 AL SCI

    *enviem les dues darreres actes (general i de continguts)

    2)Formació TLCs:
    S'ha organitzat un seminari obert però per petició interna el proper dissabte 20 de setembre de 10-14 / 15-19h al Seminari Martí Codolar. Tot seguit us enviem el mail amb la informació actualitzada i completa.

    3) Acte reinvindicatiu 24 de setembre contra TLCs: aprofitant que per les festes de la >Mercè hi ha un escenari per les entitats que volen representar-hi performances, l'entitat SETEM té un espai reservat que vol aprofitar per reivindicar el dia STOP EPAs (27 de setembre). Tenen una idea incical sobre el president Sarkozy i sa dona Bruni. la reunió preparatòria és demà dimarts 16 a les 18:30h al mateix SCI (és abans de la reunió del deute). Per qualsevol altre informació contacteu amb la Nina de SETEM (nina en setem.org)

    4) es demana si algú anirà al FSMigracions per aprofitar i anar a la reunió de TLCs. Dels presents ningú hi va.

    5)Ajut reemborsable: desprès de la setmana del deute es farà una jornada de reflexió sobre com seguir i com reencarar-si cal- l'estratègia. 






    -- 
    Elena Romagosa 
    -----------------------------------------------------------
    Dooley jën ndox - La força del peix és l'aigua
    Proverbi senegalés.


    _______________________________________________
    Qui-deu-a-qui mailing list
    Qui-deu-a-qui en llistes.moviments.net
    http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/qui-deu-a-qui






------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Qui-deu-a-qui mailing list
  Qui-deu-a-qui en llistes.moviments.net
  http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/qui-deu-a-qui
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20080917/cde51c82/attachment-0001.htm>


Más información sobre la lista de distribución Qui-deu-a-qui