[Qui-deu-a-qui] Fwd: [Assembleademovimentssocials] ACTA 2na ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS

ERNESTO CARRION SABLICH zarkche en hotmail.com
Sab Abr 12 15:47:12 CEST 2008


  Bones,
 
  Desde Nuevos Colectivos nos adherimos a la marcha del 1ro de Mayo así como a la participación en la asamblea de Movimientos Sociales. Nuestra asociación trabaja por la participación plena de los nuevos ciudadanos y ciuadanas en todos los sectores denuestra sociedad. 
 Hoy representamos el 16% de la població de Catalunya y por lo tanto es importante también nuestra participación en los Movimientos Sociales.
 
una  abraçada,
 
  Ernesto Carrión(Coordinador Nuevos Colectivos)


Date: Fri, 11 Apr 2008 02:42:05 +0200From: elenaromagosa en gmail.comTo: qui-deu-a-qui en moviments.netSubject: [Qui-deu-a-qui] Fwd: [Assembleademovimentssocials] ACTA 2na ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS---------- Forwarded message ----------From: ASSEMBLEA Moviments Socials <assembleademovimentssocials en gmail.com>Date: 10/04/2008 20:13Subject: [Assembleademovimentssocials] ACTA 2na ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALSTo: ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS <assembleademovimentssocials en llistes.moviments.net>Hola,El dissabte passat va tenir lloc la segona Assemblea de Moviments Socials. Aquesta trobada va significar continuar reforçant un espai ampli i aglutinador. Adjunta va l'acta del que es va tractar. Algunes coses a tenir en compte:>> La propera mobilització que es va apuntar a l'Assemblea de Moviments Socials durant el FSCat és el primer de maig alternatiu i anticapitalista. La manifestació és dijous 1 de maig. A les 17:30h, sortint de Plaça Universitat de Barcelona. Contacte per adhesions i més info: 1demaigalternatiu en gmail.com>> Calendari Assemblea de Moviments Socials: el 12 de juny a les 19h, hi haurà la propera reunió preparatòria, a la IAC (Via Laietana 57 4rt), per la tercera assemblea de moviments socials, que serà el 27 de setembre.     >> S'està treballant ja en un blog de l'assemblea:http://assembleademovimentssocials.blogspot.com. Es necessita que tots els moviments participants de l'assemblea enviïn la seva web, perquè es faci un llistat de vincles, així com que comencin a enviar les seves opinions i mobilitzacions.>> En breu hi haurà enllestida una llista de distribució de l'Assemblea.Salut i fins la propera reunió/assemblea! _______________________________________________Assembleademovimentssocials mailing listAssembleademovimentssocials en llistes.moviments.nethttp://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/assembleademovimentssocials-- Elena Romagosa -----------------------------------------------------------Dooley jën ndox - La força del peix és l'aiguaProverbi senegalés. 
_________________________________________________________________
Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar siempre a la última
Guapos y guapas, clips musicales y estrenos de cine. 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20080412/7a80e3d2/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Qui-deu-a-qui