[Qui-deu-a-qui] Acte reunió del 12 de juny

Griselda Piñero Delledonne gpinero en menta.net
Jue Jun 14 19:45:12 CEST 2007


Hola a tothom:
¿Em disculpeu pel retard?

L'ordre del dia va ser: valoració de l'acció del dia 7, la possició de QDQ sobre el manifest de la "Alianza contra la pobreza", possicionament de QDQ sobre els Objectius del Mil·leni, setmana d'octubre contra el deute.

1,-Valoració de l'acció del dia 7: totalment positiva. La lectura del manifest solament en catalá pot haver perjudicat a algú assistent. Torna a fer-se una crítica a la falta de movilització en Barcelona sobre el G8.

2.-Discusió sobre el manifest de la Alianza: en principi sembla que l'Alianza s'hagi radicalitzat, però continua insistint en treballar dintre del marc dels objectius del mi·leni. Després d'una llarga discusió es va arribar a un acord. La nostra proposta de modificació   l' ha enviada Iolanda. 

3.- Una altra discusió sobre la postura de QDQ sobre els objectius del milenni i la carta que s'enviarà a l' Alianza. També Iolanda ha enviat la nostra proposta. 
    En quant al posicionament de QDQ sobre els objectius del mil·leni s'agafa el texte elaborat per l'Observatori DESC, en lloc del de l'Angel Calle, massa llarg.

4.- Es recorda la convocatòria del 19 de juny a les 19: 30 al SCI.  Gemma va enviar una serie de propostes, que s'haurien de valorar.  Caldria anar amb algunes propostes molt ben pensades.

L'ordre del dia de la pròxima penso que s'hauria de centrar sobre la setmana d'Octubre i també sobre la posibilidad d'un Foro Social Catatà pel gener 2008, i començar a pensar el paper de QDQ. 

Bé, era aixo. 
Bon cap de setmana, Griselda



 


------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20070614/145a0740/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Qui-deu-a-qui