[LaCrisi-paguinElsRics] -----LA MAREA PENSIONISTA SABADELL JA ÉS UNA REALITAT+ xarxes

93727674 en telefonica.net 93727674 en telefonica.net
Dom Mar 26 12:34:26 CEST 2017


Companys, companyes, 
després de l'acte d'ahir, ja podem dir que la Marea Pensionista  és una realitat a la nostra ciutat! Això no hagués estat possible sense la implicació i unitat de totes les organitzacions impulsores que ens hem trencat la cara amb la campanya de difusió. Així que, abans de res, moltes felicitats i a seguir endavant!
Dir quatre cosetes. Primer de tot que, degut a que la Marea Pensionista Sabadell ja és una realitat, aquest grup, que tenia com a causa impulsar la Marea Pensionista a Sabadell, perd la seva importància. Com no pot ser d'una altra manera, ara, l'espai de debat i feina, és la pròpia marea. Així doncs, proposo deixar d'utilitzar aquest googlegroup com a eina comunicativa. Tot i així, a mesura que el moviment vagi agafant forma i necessitem una eina de coordinació, podríem reemprendre aquest grup.
Lligant-ho amb el paràgraf anterior, dir que, per tal de fer difusió de l'acte i tal i com ja es va comentar, he creat un perfil de facebook, de twitter i de gmail. El gmail servirà per exemple, per a convocar a la gent que ahir es va apuntar a les llistes (jo mateix me'n puc ocupar per exemple). 
Us en deixo els links:
- Facebook: https://www.facebook.com/MareaPensioSBD/?fref=ts
- Gmail: mareapensionistasbd en gmail.com
Una forta abraçada,
 
-- 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20170326/85e07e26/attachment.html>


Más información sobre la lista de distribución No65hores