[LaCrisi-paguinElsRics] El CC Arenas i l’eix comercial de Creu Coberta acolliran la festa del MWC para colectivos y sindicatos que desean añadirse a la convocatoria

Anna Mateu anna en solucionsgrafiques.com
Vie Feb 21 15:43:57 CET 2014


El CC Arenas i l’eix comercial de Creu Coberta acolliran la festa del MWC

 

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/02/20/el-cc-arenas-i-leix-comercial-de-creu-coberta-acolliran-la-festa-del-mwc/

 

 

De: no65hores-bounces en llistes.moviments.net [mailto:no65hores-bounces en llistes.moviments.net] En nombre de CO.BAS
Enviado el: viernes, 21 de febrero de 2014 12:52
Para: No65hores en llistes.moviments.net
Asunto: [LaCrisi-paguinElsRics] para colectivos y sindicatos que desean añadirse a la convocatoria

 

responder mañana máximo

DONEM LA RESPOSTA QUE ES MEREIX EL 

WORLD MOBILE CONGRESS 2014

 

 

Del  24 al 27 de febrer la ciutat de Barcelona serà un any més la seu del  World Mobile Congress (WMC), una fira clau per al sector de les  Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC).

 

Multinacionals  del sector enviaran a aquesta fira a executius i investigadors amb  passis que van des de 749€ fins a 4.990€ per impulsar els canvis  tecnològics que faran augmentar els seus beneficis al capitalisme en la  societat de la informació. Però els seus beneficis i la seva riquesa no  es basen en la innovació tecnològica, sinó en un model productiu capaç  d'abaratir al màxim els costos laborals mitjançant la precarització del  treball. Empreses com Telefónica que ha destruït 50.000 llocs de feina  digna des del 1996 per substituir-la per cadenes de subcontractació, com HP o Capgemini,  els i les treballadores de les quals viuen amb la constant amenaça de  perdre la feina, competeixen no només per innovar, sinó que sobretot  competeixen en destruir ocupació digna i erigir el seu imperi sobre el  treball precari de les treballadores.

 

La Generalitat i l’Ajuntament asseguren que “hem d'estar orgullosos”  d'acollir un esdeveniment tan important. Un esdeveniment que ocultarà  al món, que molt a prop d'on es reuniran inversors i executius amb  salaris milionaris, malviuen en el CIE de Zona Franca persones tancades  per haver nascut on no tocava i haver volgut perseguir el somni que  mostra la societat de la informació que creen les empreses que estaran  al WMC.

Un  esdeveniment en el qual molts dels seus participants (els treballadors  que van aixecar i desmuntaran la infraestructura, el personal dels  estands publicitaris...) no tindran papers, treballaran sense contracte,  cobraran una misèria ...

 

Un esdeveniment que deixarà 340 milions d'euros  a l'àrea de Barcelona, que beneficiaran el sector turístic, hoteler i  la prostitució. La fira també mostra el caràcter patriarcal d'aquest  sistema, ja que precisa de moltes dones durant aquests dies, però no  perquè participin en el Congrés, sinó perquè satisfacin les demandes de  serveis sexuals dels executius que visitaran el MWC, tal com publicava La Vanguardia el 1/02/2014.

 

Un esdeveniment pel qual el transport públic és clau, per això l'ATM ha facilitat 48000 targetes de transport al Congrés,  que encara no està clar qui acabarà pagant. En canvi, les autoritats no  es preocupen de potenciar el transport públic retirant la pujada del  transport del 2014, tal com demana unitàriament la FAVB i tots els  sindicats amb la Plataforma Stop Pujades, per facilitar també que les  persones aturades puguin buscar feina sense haver de pagar tarifes  abusives pel transport. 

 

Hem  de deixar clar que, en aquesta societat que ens està tocant viure, es  volen riure de la població fent ostentació de les seves riqueses i no ho  hem de permetre quan la crua realitat ens diu que hi han ERO’s,  desnonaments, gent vivint a la pobresa i l’exclusió social, companys i  companyes sense papers, especulació, corrupció.

El  WMC, en definitiva, és un mirall ostentós del capitalisme a la  globalització, que vol mostrar al món només la part que enlluerna les  consciències i oculta la realitat de misèria, desigualtat i injustícia  sobre la qual es construeix la riquesa de les grans multinacionals.  

És  la nostra responsabilitat mostrar la part que les multinacionals de les  noves tecnologies i les comunicacions intenten ocultar. Mostrar la  realitat de les vides de les persones que treballen dia a dia perquè  funcioni aquest sistema.  

 

Pel  tancament dels CIE, pels papers i la igualtat per a tothom. Per les  empreses en lluita, pel dret a l'avortament, pel dret a ser mare i que  no t'acomiadin (Orange), pel dret a un habitatge digne, per uns  transports públics i gratuïts, per una educació pública, laica i de  qualitat, per una sanitat universal i gratuïta, per unes pensions  dignes, per una Renda Garantida de Ciutadania, pels drets de les  persones aturades: treball o prestació, per combatre la pobresa  energètica,contra la precarització de les vides de les treballadores de  l'administració per aconseguir que els bancs no siguin els propietaris  de les nostres vides, per un repartiment de la riquesa i per sobre de  tot perquè hem de denunciar públicament que les nostres vides no son a  les seves mans, cridem a la mobilització de tota la població durant el  dies 24 al 27 de febrer, dates en que serà el MWC.

 

Els moviments, organitzacions socials i sindicals que donem suport a aquest manifest cridem a la concentració que es farà el dia 24 de febrer que es farà a les portes del Mobile World Congress de 10 a 13h.
 Contarem  a la presència de representants de diferents lluites i organitzacions,  es realitzarà un esmorzar solidari, i el que es reculli serà per a la  caixa de resistència de Panrico, que hi seran presents.

Convoquem a tots els mitjans a una roda de premsa a les 12h.

 

 

 

Signem aquest manifest:

 

Arran Poble Sec

Assemblea 15M Sants Les Corts

Assemblea de Física i Química de UB Diagonal

Assemblea de Transports i Telecomunicacions d'EUiA

Assemblea del Poble Sec

Associació 500x20

Bombers Indignats

Col·lectius i associacions de Nou Barris

Comitè de suport de Panrico

Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya

Coordinadora Informàtica CGT

Coordinadora Obrera Sindical (COS)

CUP

En Construcció

En Lluita

Estudiants En Lluita

Grupo de Apoyo Acción Social CGT (GAAS)

Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC)

Papers per a tothom

Plataforma Marcos Readmissió – Marea Blava

Plataforma Stop Pujades

Procés Constituent

Rereguarda

Revolta Global – Esquerra Anticapitalista

Sindicat de Comissions de Base (CO.BAS)

Xarxa Roja

 



---
Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está activa.
http://www.avast.com
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20140221/dff7e060/attachment-0001.htm>


More information about the No65hores mailing list