[LaCrisi-paguinElsRics] La Marina-ZF :En denúncia de l'intent de repressió de les manifestacions al nostre barri.

93727674 en telefonica.net 93727674 en telefonica.net
Mar Feb 18 08:52:28 CET 2014


En denúncia de l'intent de repressió de les manifestacions al nostre barri.
 
Les mobilitzacions del barri La Marina-ZF i la resta de barris i pobles de Catalunya en favor d'un transport digne i a preus assequibles, que van començar a principis d'any, s'han consolidat i no deixen de créixer.
 
Al nostre barri, la darrera manifestació (cinquena) exigint la recuperació de les línies d'autobús retallades, la baixada dels preus del transport públic i acabar les obres pel metro, ha estat recolzada per prop d'un miler de persones.
 
L'evolució de la lluita cap a mobilitzacions més contundents (de concentració a tallades de carrers a la Gran Via), en un to democràtic i pacífic unànime, amb cada cop més capacitat de conscienciar al veïnat i la voluntat de seguir al carrer i col·laborar amb la plataforma Stop Pujades de cara a futures mobilitzacions, expliquen l'impuls a polítiques repressives que comença a aplicar l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
 
El primer símptoma d'aquesta actitud repressiva, intimidadora i autoritària per part dels nostres governants, ha estat la identificació de veïns que han participat en la darrera manifestació per policia secreta que s'havia infiltrat en la convocatòria.
 
Des de l'Assemblea dels indignats de La Marina-ZF volem denunciar l'ús polític, d'una policia que hauria d'estar al servei de les necessitats i interessos de la ciutadania, per desmobilitzar un barri per al qual reivindicar transport públic digne i de qualitat és pràcticament una necessitat.
 
Volem informar que les mobilitzacions continuaran, tot i l'avís de l'ajuntament de començar a multar als participants de les mateixes (repressió econòmica) i encara que s' aprovin lleis antidemocràtiques de pretesa seguretat ciutadana en contra del legítim dret de protesta. Així mateix, reivindiquem que es mantingui l'esperit cívic d'aquesta lluita, que estengueu la problemàtica i que us mantingueu tranquil·les respecte a qualsevol mena de provocació. Per últim, us demanem que poseu en contacte amb l'assemblea a qualsevol persona que hagi estat identificada o amenaçada amb citacions judicials per gestionar col·lectivament aquesta situació: no deixarem sol a ningú.
 
¡El barrio unido jamás será vencido!
¡La solidaritat és la nostra millor arma!
¡Per un transport públic digne, de qualitat i a preus populars a La Marina-ZF! 
 
L'Assemblea del !5M Marina-ZF es reuneix cada Dijous. Quedem a la Plaça de La Marina a les 19,50h. Vine i digues la teva!  

 
Mail de contacte: indignatszonafranca en gmail.com 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20140218/f5678330/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: assembl. repressio..doc
Type: application/msword
Size: 91136 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20140218/f5678330/attachment-0001.doc>


More information about the No65hores mailing list