[LaCrisi-paguinElsRics] Reenv: [Aturats-BCN-C} MARXES DE LA DIGNITAT : reunió a Barcelona 28 de novembre

93727674 en telefonica.net 93727674 en telefonica.net
Vie Nov 22 10:47:47 CET 2013


 

 ----Mensaje original---- De: asambleaparadosbcnc en gmail.com Fecha: 22/11/2013 1:33 Para: "C-Asambleaparados-BCN"<asambleaparados-barcelona-c en googlegroups.com> Asunto: [Aturats-BCN-C} MARXES DE LA DIGNITAT : reuni&oacute; a Barcelona 28 de novembre 
Companyes i companys,
 
Com ja sabeu, s&rsquo;ha iniciat a nivell estatal una convocat&ograve;ria de Marxes de la Dignitat, amb l&rsquo;objectiu de formar diverses columnes des de diversos punts de l&rsquo;estat per confluir a Madrid el dia 22 de mar&ccedil; de l&rsquo;any que ve.
&Eacute;s una proposta que, inicialment, sorgeix del SAT d&rsquo;Andalusia i que s&rsquo;han afegit diverses organitzacions sindicals, col&middot;lectius en lluita i moviments socials d&rsquo;arreu de l&rsquo;estat espanyol.
A Catalunya, hem anat parlant per&ograve; encara no s&rsquo;ha concretat la creaci&oacute; d&rsquo;un espai unitari entre els diferents moviments i organitzacions que podem estar interessats a participar-hi.
 
Aprofitant que Diego Ca&ntilde;amero vindr&agrave; a Barcelona la setmana vinent, farem una reuni&oacute; oberta a la participaci&oacute; de tots els grups, assemblees d&rsquo;aturats, plataformes, etc. perqu&egrave; el company Diego ens doni una informaci&oacute; m&eacute;s detallada sobre els objectius pol&iacute;tics i socials d&rsquo;aquestes Marxes de la Dignitat i del proc&eacute;s engegat als diferents territoris de l&rsquo;estat.
 
La reuni&oacute; tindr&agrave; lloc al local del Col&middot;lectiu Ronda, c/ Trafalgar 50, de Barcelona, el proper dijous dia 28 de novembre, a les 19 hores.
 
Esperem la vostra assist&egrave;ncia i tamb&eacute; seria bo que f&eacute;ssiu extensiva aquesta convocat&ograve;ria a altres col&middot;lectius i organitzacions amb qui compartim les lluites per la transformaci&oacute; social.
 
Salut i lluita.
 
Luis Blanco
IAC



 --  Has recibido este mensaje porque est&aacute;s suscrito al grupo "ASAMBLEAPARADOS-BARCELONA-C" de Grupos de Google. Para anular la suscripci&oacute;n a este grupo y dejar de recibir sus correos electr&oacute;nicos, env&iacute;a un correo electr&oacute;nico a asambleaparados-barcelona-c+unsubscribe en googlegroups.com. Para obtener m&aacute;s opciones, visita https://groups.google.com/groups/opt_out. 

 

-- 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20131122/0a98a663/attachment.htm>


More information about the No65hores mailing list