[LaCrisi-paguinElsRics] 100 advocats pel dret a manifestar-se

Josep co.bas 933002939 en telefonica.net
Jue Mayo 17 10:54:00 CEST 2012


anexe pdf amb 100 advocats pel dret a manifestar-se


(per fer-ne difusió)Bones!
Us adjunto el comunicat de premsa dels 100 advocats en defensa del dret a manifestar-se i contra la repressió a les mobilitzacions socials (està aquí baix tot seguit) i el comunicat (adjunt) .
salut!
àlex



      
       
     
       
      Extracte del manifest:

      "En una situació de pèrdua de drets col·lectius bàsics, el manifestar-se no només és un dret, sinó una obligació ciutadana, que no pot veure’s violentada per actuacions clarament intimidatòries de les autoritats [...] Com a advocats i advocades, no podem acceptar que cap persona sigui coaccionat, colpejat o empresonat per exercir el legítim dret a la protesta davant la injustícia social"
      Representants del col·lectiu d’advocats i advocades signants del manifest el presentaran davant les 4 seus provincials de la Conselleria d’Interior el proper dia 17 de maig a les 18.30 hores. La presentació coincidirà amb el final en aquest mateix punt de la marxa convocada pel sindicat CGT exigint la immediata posada en llibertat de la companya Laura Gómez, Secretària d’Organització de la CGT-Barcelona, que roman a la presó arran dels fets ocorreguts durant la jornada de vaga del passat 29 de març


      A Barcelona:

      Carrer de la Diputació, 355

      Els sotasignats del manifest, entre els quals trobem històrics representants de l’advocacia catalana, volen fer partícip el conjunt de la ciutadania del seu profund malestar per algunes de les darreres actuacions de la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya, incloent-hi:

      - L’empresonament de vaguistes i sindicalistes detinguts en el marc de la Vaga General del passat 29 de març contra la Reforma Laboral

      - L’ús per part dels Mossos d’Esquadra a les darreres manifestacions a Barcelona de material perillós per a la integritat de les persones

      - La coacció policial als manifestants els passats dies 1 de maig (Dia del Treball) i 3 de maig (vaga d’estudiants)

      - La web de la Conselleria d’Interior amb les imatges de ciutadans que no han estat inclosos en cap procediment penal

      En tots els casos, els advocats i advocades que han ofert el seu suport al manifest consideren que les pràctiques abans esmentades incorren en greus incompliments de l’ordenament jurídic vigent i tenen com a objectiu limitar i degradar el legítim dret de la ciutadania a manifestar-se i expressar el seu rebuig a l’erosió dels drets socials que ens afecta.

      Representants del col·lectiu de persones signants del manifest atendran els mitjans que ho desitgin coincidint amb l’entrada a registre oficial de l’escrit el proper 17 de maig (dijous) a les 18.30 hores.

      Carrer de la Diputació, 355


       
     
     
       










     
     
      Si us plau, no imprimeixis aquest correu si no és necessari. Pensa en el medi ambient 
      AVÍS LEGAL: La present informació s'envia únicament a la persona a la que va dirigida i pot contenir informació de caràcter confidencial o privilegiada. Qualsevol modificació, retransmissió, difusió o altre ús d'aquesta informació per persones o entitats diferents a la persona a la que va dirigida està prohibida. Si vostè l'ha rebut per error, si us plau contacti amb el remitent i esborri el missatge de qualsevol ordinador. En el cas que aquest missatge vagi a ser contestat per la mateixa via, ha de saber-se que la seva resposta podria ser coneguda per tercers a l'entrar a la xarxa. Per això, si el missatge inclou contrasenyes, números de targetes de crèdit o qualsevol altra informació que vostè consideri confidencial, seria més segur contestar per una altra via i cancel·lar la seva transmissió. El Col·lectiu Ronda no pot assumir la responsabilitat derivada del fet de què terceres persones puguin arribar a conèixer el contingut d'aquest missatge durant la seva transmissió.  



------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20120517/9f093c3c/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: MANIFEST.pdf
Type: application/pdf
Size: 70379 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20120517/9f093c3c/attachment-0001.pdf>


More information about the No65hores mailing list