[LaCrisi-paguinElsRics] CONCENTRACIÓ: DIMARTS, 14 de FEBRER, A LES 12 HORES, DAVANTEL DEPARTAMENT DE “ BENESTAR SOCIAL ¨ A- PALAU DEL MAR-Plaça PAU VILA ( Metro L-IV, BARCELONETA)

enrique enriquemosquera en yahoo.es
Dom Ene 22 14:35:17 CET 2012


Estimados compañeras y compañeros

 

Como miembro de la Asociació Papers i Drets per a Tothom asistí a una manifestación contra la retirada del PIRMI que se desarrolló en Barcelona el sábado 21 de enero. A la manifestación asistimos unas 600 o 700 personas (no estoy exagerando) en su inmensa mayoría marroquíes o bereberes, hombres, mujeres y niños. Os envío algunas fotos y videos de esta manifestación

 <http://www.facebook.com/l/pAQHtIJzU/www.youtube.com/watch?v=wV6qw83VHTA&feature=youtu.be> http://www.youtube.com/watch?v=wV6qw83VHTA&feature=youtu.be

 

 

Esta acción es fruto de diferentes manifestaciones, algunas más masivas incluso, en pueblos de alrededor de Barcelona como Terrassa o Cornellá (Hospitalet, Rubi, Mataró, Sabadell,…) y de la existencia de una “Plataforma contra los recortes del PIRMI” que se ha venido reuniendo periódicamente en las últimas semanas. Esta plataforma se va a seguir reuniendo en la casa de la Solidaridad previsiblemente los domingos o sábados.

 

Creo que los objetivos perseguidos por la ASSEMBLEA DE TRABAJADORS I TRABAJADORES EN ATUR DE BARCELONA y esta plataforma son coincidentes, incluso creo que se habían realizado acciones conjuntas,

 

Este mensaje, uno similar enviaré a la otra plataforma, pretende instaros a que coordinéis vuestras acciones en beneficio de la lucha común.

 

Recibid un afectuoso saludo

 

Enrique

 

De: no65hores-bounces en llistes.moviments.net [mailto:no65hores-bounces en llistes.moviments.net] En nombre de Parado Parada
Enviado el: viernes, 20 de enero de 2012 6:51
Para: Llista- Campaña Crisis
Asunto: [LaCrisi-paguinElsRics] CONCENTRACIÓ: DIMARTS, 14 de FEBRER, A LES 12 HORES, DAVANTEL DEPARTAMENT DE “ BENESTAR SOCIAL ¨ A- PALAU DEL MAR-Plaça PAU VILA ( Metro L-IV, BARCELONETA)

 




- Contacto: Jordi Torelló: 677095248

 

- E- mail:  <http://es.mc249.mail.yahoo.com/mc/compose?to=paradoparada@yahoo.es> paradoparada en yahoo.es





 

 

CONCENTRACIÓ: DIMARTS, 14 de FEBRER, A LES 12 HORES, DAVANTEL DEPARTAMENT DE “ BENESTAR SOCIAL ¨ A- PALAU DEL MAR-Plaça PAU VILA ( Metro L-IV, BARCELONETA)

 

Les previsions de l´ Enquesta de Població Activa de l´últim trimestre de l´any passat anuncien més de 5.300.000 de persones aturades en l´estat espanyol, i superaran les 750.000 en Catalunya. En els propers mesos el desempleo seguirá creixent com consecuència de la recesió econòmica provocada per les polítiques d´ ajusts I retalls a Catalunya, Espanya i la Unió Europea. El 70 % de les persones en atur hauran  esgotat les prestacions en març  del present any. Més d´ 1 milió i  mig de ciudadans/es sense feina careixen d´ ingresos. En més de 1,4 millones de llars, tots els seus membres estan a l´atur.

 

Qué fan  davant aquesta dramàtica situació social el govern de la Generalitat?  Acomiadar, retallar la despesa social i  justificar el fracàs de les seves polítiques, vulneren i trepitgen les seves pròpies lleis al tenir bloquejades unes 2.500 peticions del  PIRMI sol.licitades abans de l´ agost, que segons  la llei vigent en aquest temps s´haurien de  resoldre favorablement per silenci administratiu positiu. A més a més, amenacen amb excloure a una gran part dels actuals beneficiaris del PIRMI amb l´excusa de la manca de recursos presupostaris quan a la vegada perdonen els impuestos als més rics.

 

Davant aquesta situació qué reivindiquem i  defensem l´ ASSEMBLEA DE TRABAJADORS I TRABAJADORES EN ATUR DE BARCELONA:

 

-    Treball digne per a tots o prestació per atur fins a la recol.locació efectiva.

 

-     Renda Ciutadana Garantida de 664 € / mes (mínim per una persona sola)

 

-    Reducció dràstica de la jornada laboral sense retalls salarials, prohibició de les hores extres i a preu fet.

 

-    Serveis bàsics gratuïts (aigua, electricitat, gas, etc ..., per a totes aquelles unitats familiars que tots els seus membres estiguin en situació d'atur.

 

-    Moratòria en el pagament del lloguer o de les hipoteques en l'habitatge habitual. Cap desnonament de famílies en atur per falta de pagament tant de lloguer com de la hipoteca.

 

-    Targeta de transport gratuït per a tots/es els desocupats.

 

-    Posar en marxa una borsa de treball municipal que gestioni de manera transparent i amb la participació de les AA.VV. i les assemblees d'aturats/es l'ocupació generada en els serveis i empreses municipals (nous llocs de treball, substitució vacants, etc.), l'ocupació creada per plans governamentals en marxa o que puguin crear-se.

 

Assemblea d’Aturats/des de Barcelona: TOTS ELS DIJOUS al carrer SANT PERE MÉS BAIX, 70 (BCN) A LES 10 H.  Metro: Línia I (Urquinaona)

 

E-mail: paradoparada en yahoo.es

 

BLOG:http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com

 

 <http://www.facebook.com/pages/Assemblea-aturatsdes-de-Barcelona/304496182897068> http://www.facebook.com/pages/Assemblea-aturatsdes-de-Barcelona/304496182897068

 

[Eliminar]

[Responder][Responder \/][Reenviar]

[Mover... \/]

 

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20120122/82a1ed4a/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 21enero4-300x233.jpg
Type: image/jpeg
Size: 33887 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20120122/82a1ed4a/attachment-0001.jpg>


More information about the No65hores mailing list