[LaCrisi-paguinElsRics] RV: [continguts-v-barna] Crida a col•laborar en la recollida de signatures a Barcelona de la ILP per la dació en pagament, moratòria dels desnonaments i lloguer social

s,g,e. anna en solucionsgrafiques.com
Vie Feb 10 12:46:51 CET 2012


 

 

Companys, per si algú vol participar en el procés. Necessitem un cop de mà. Encara que sigui tard, algú ho podria passar per el mailing? així, si algú vol contactar , encara que no pugui assistir avuí, li arribarà el mail al que adressar-se. merci!

 

Us informem que el tret de sortida per recollir signatures per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre la dació en pagament retroactiva, moratòria de desnonaments i lloguer social ha començat! A partir d’ara tenim 9 mesos per recollir un mínim de 500.000 signatures per tal de que es discuteixin al Congrés les propostes incloses dintre de la ILP..

Ara tenim per endavant un gran repte organitzatiu i és per això que fem una crida a persones individuals, associacions i col·lectius de Barcelona per tal que col·laborin en aquest procés. Hi ha diferents nivells d’implicació, des de la recollida de signatures a la participació activa en el grup de coordinació de la ILP a Barcelona. Sigui com sigui, cal el màxim nombre de col·laboradors/es per tal que aquesta iniciativa ciutadana sigui un èxit.

Per tal d’informar-vos de com podeu participar i resoldre qualsevol dubte, us convoquem a una reunió informativa el proper DIVENDRES 10 DE FEBRER a les 19 h a la CASA DE LA SOLIDARITAT (c/ Vistalegre 15, Barcelona).

Si voleu més informació, us podeu adreçar a: ilp.bcn2012 en gmail.com

Sí se puede!

Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Barcelona 



__________ Informaci󮠤e NOD32, revisi󮠶370 (20110811) __________

Este mensaje ha sido analizado con NOD32 antivirus system
http://www.nod32.com

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20120210/0f006276/attachment.htm>


More information about the No65hores mailing list